"Όχι! Δε θέλω!" - Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε το τέλος

Η χιουμοριστική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε και η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με πολλές εκπομπές να έχουν κάνει ήδη την πρεμιέρα τους από την περασμένη Δευτέρα 29/8. Οι υπόλοιπες θα ξεκινήσουν από μέρα σε μέρα και μια από αυτές είναι και το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Το κανάλι πριν μερικές ώρες προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη του προγράμματος (δείτε την εδώ) το οποίο συνεχίζει για 6η χρόνια με αμείωτο ρυθμό και πολύ γέλιο.

Ωστόσο, αυτό κάπως... λυπεί την παρουσιάστρια καθώς δεν χόρτασε τις καλοκαιρινές της διακοπές και θέλει κι άλλο, όπως αποκάλυψε με ένα story που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Τι;; γυρίζουμε;; τελείωσε το καλοκαίρι; Όχιιιι. Δε θέλω. Θα ποστάρω καλοκαίρι μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον... Πάμε για βουτιά;;", έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της από την παραλία που δημοσίευσε.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το τέλος των διακοπών

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το τέλος των διακοπών

Εξωτερική φωτογραφία instagram / zeta makripoulia

Η εξομολόγησή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Στις 31/7, η μέρα ήταν ξεχωριστή για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της