Ήθελαν να κάνουν παιδιά αλλά τελικά χώρισαν - Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια

Πήραν από κοινού την απόφαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήθελαν να κάνουν παιδιά αλλά τελικά χώρισαν - Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια

Ήταν από τα πιο αγαπητά και όμορφα ζευγάρια της showbiz και παρόλο που ήταν μαζί 5 χρόνια μόλις πριν έναν χρόνο επιβεβαίωσαν πως είναι μαζί. Ωστόσο, 12 περίπου μήνες μετά από την επιβεβαίωση, ήρθε ο χωρισμός που όπως φαίνεται είναι και οριστικός καθώς η απόφαση πάρθηκε από κοινού.

Πολλοί είναι οι χωρισμοί στο Hollywood, αφού μέχρι στιγμής μετράμε 3 - 4 διαζύγια με πιο πρόσφατο αυτό πασίγνωστου ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που χώρισε

Ο λόγος για τον Λεονάρτνο Ντι Κάπριο και την 25χρονη Καμίλα Μορόνε. «Ο Λίο και η Καμίλα τελείωσαν τη σχέση τους το καλοκαίρι», «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς κατέληξε σε ένα φυσικό συμπέρασμα», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού σε ξένα MME.

Λεονάρτνο Ντι Κάπριο  Καμίλα Μορόνε χωρισμός
Instagram/ leonardodicaprio-camilamorrone

Οι δυο τους ανακοίνωσαν ουσιαστικά τη σχέση τους τον περασμένο χρόνο, όταν παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν ντε Τζενέρις, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά εθεάθησαν μαζί στο Coachella.

Αργότερα το 2018, ανώνυμη πηγή είπε στο People ότι η σχέση είχε γίνει πιο σοβαρή, καθώς οι δυο τους ήταν «πολύ ερωτευμένοι και σίγουροι» και «συζητούσαν για αρραβώνα». Μάλιστα, ο ηθοποιός ήθελε να κάνει με την αγαπημένη του και παιδιά, αφού ένιωθε ότι αυτή είναι η μια.... Ωστόσο, τα πράγματα του ήρθαν αλλιώς και τελικά χώρισαν μετά από κοινή απόφαση αφού όπως λέγεται το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί.

Ποια είναι η Μορόνε;

Η Μορόνε γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από Αργεντινούς γονείς, τους ηθοποιούς Maximo Morrone και Lucila Polak. Μάλιστα, η μητέρα της από το 2007 έως το 2015 είχε σχέση με τον Αλ Πατσίνο, με τον οποίο το 24χρονο μοντέλο έχει πολύ καλή σχέση.