"Τσακίζει" κόκαλα ο Γιαννόπουλος με την αποκάλυψή του - «Έπαιξα κάτω από δύσκολες συνθήκες όταν έχασα την αδελφή μου»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην Νάνσυ Νικαλϊδου γαι το περιοδικό "Λοιπόν" όπου "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που έζησε μετά από τον θάνατο της αγαπημένη του αδερφή την ώρα που έπρεπε να παίξει στο θέατρο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό "έκραξε" πασίγνωστη Ελληνική σειρά μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε μαζί της.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου

Αποκλειστική φωτογραφία - Γιαννόπουλου Γιώργου

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ηθοποιούς να παίζουν στο θέατρο παρά κάποια απώλεια που βιώνουν. Μήπως αυτός είναι κι ένας λόγος που κάνει την πορεία του θεατρικού ηθοποιού δύσκολη; ότι αντιπαρέρχεται δύσκολες προσωπικές στιγμές για να βρεθεί στο σανίδι; Η μήπως συμβαίνει το αντίθετο; «Μπαίνοντας» σε ένα ρόλο, μειώνεται ο πόνος;

Το θέατρο είναι ένας τρόπος διαφυγής και λύτρωσης. Για δύο ώρες όντως μπορείς να ξεφύγεις από το πρόβλημά σου, από ό,τι σε βασανίζει. Από την άλλη μεριά τι νόημα έχει ό,τι κι αν σου έχει συμβεί να κάτσεις σπίτι σου και να κλαις τη μοίρα σου;

Φυσικά έχω παίξει κι εγώ κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όταν έχασα την αδελφή μου που το κορίτσι μου έπασχε από σύνδρομο Down, έπαιζα στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» κι όμως πήγα κανονικά στην παράσταση.

Εξωτερική/ εσωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

«Με κυνηγούσε ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, πριν ακόμα ξεκινήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα, είπε πως τον κυνήγαγε ένας ηλικιωμένος ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό άδειασε την Δέσποινα Ολυμπίου για τη συνεργασία τους, μίλησε στην Real για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο μάλιστα συνέβη όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

«Ήταν πολύ σκληρή δουλειά. Ήμουν φοιτητής και για να βγάζω τα προς το ζην, εργαζόμουν σε ένα καπνομάγαζο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, λοιπόν, με κυνηγούσε ένα γεροντάκι, ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια. Ήμουν 22 χρονών.

Γιώργος Γιαννόπουλος γκέι

Γιατί σου το λέω τώρα; Γιατί κάποιοι έχουν πέσει πάνω στο θέατρο, υποστηρίζοντας πως μόνο εκεί συμβαίνουν τέτοια. Παντού συμβαίνουν αυτά και παντού υπάρχουν χυδαιότητες, βίαιες και άγριες συμπεριφορές, μέχρι και σεξουαλικές ακρότητες», αποκαλύπτει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.