Το "έριξε" στα γιατροσόφια η Ιωάννα Τούνη - Το μυστικό της κόλπο για να διώξει τα κακά πνεύματα

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Την Τρίτη 30/8 η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το μικρό ατύχημα που είχε στο ασανσέρ του σπιτιού της, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι πολύ περίεργα μετά την επιστροφή της. Γι' αυτό, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 31/8 αποφάσισε πως για να διώξει την αρνητική ενέργεια που την περιβάλλει, έπρεπε να κάνει κάτι δραστικό.

Έτσι, έβαλε σε ένα δοχείο λίγο φασκόμηλο και το έκαψε, ενώ το δημοσίευσε και στο Instagram της. Αυτή η τακτική είναι διαδεδομένη και μάλλον είναι η τελευταία ελπίδα της διάσημης Influencer, ώστε να σταματήσουν να της συμβαίνουν μικρές αναποδιές που επηρεάζουν τη διάθεσή της, αλλά και την υγεία της, αφού πολλές φορές καταλήγει να κάνει εμετό με ό,τι κι αν βλέπει.

Η Ιωάννα Τούνη διώχνει την αρνητική ενέργεια

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας και βίντεο: Instagram / Ιωάννα Τούνη

«Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς…»

Μπορεί το Σαββατοκύριακο της να πέρασε πολύ ωραία στο νησί της Ύδρας, όπως και η ίδια παραδέχτηκε, χωρίς να την ταλαιπωρούν τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχουν ορισμένες μέλλουσες μανούλες στην εγκυμοσύνη τους, ωστόσο επέστρεψε στην βάση της, και μαζί από ότι φαίνεται επανήλθαν και αυτά.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία γύρισε στην Θεσσαλονίκη και όπως αποκάλυψε μέσα από ένα story της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν νιώθει και πολύ καλά, μιας και σήμερα είναι μια από αυτές τις δύσκολες ημέρες που αντιμετωπίζει συχνά.

«Έχω έρθει Θεσσαλονίκη. Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα. Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς… Είμαι με ρυζάκι.. Ξέρετε, πως παθαίνεις γαστρεντερίτιδα; Περίπου αυτό. Δε θα γκρινιάξω όμως γιατί το μπεμπίνι ήταν πάρα πολύ καλό όλο το Σαββατοκύριακο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην ΄Ύδρα, δε με ζόρισε σχεδόν καθόλου οπότε όλα καλά. Έχω γεμίσει μπαταρίες» ανέφερε χαρακτηριστικά...

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Ιωάννα Τούνη