«Είναι τόσο σπαστική, τόσο ψυχοπαθής...» - Σκούρα τα πράγματα για την Γαλάτεια μετά την βάφτιση του γιου της με τον Παπαδόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι τόσο σπαστική, τόσο ψυχοπαθής...» - Σκούρα τα πράγματα για την Γαλάτεια μετά την βάφτιση του γιου της με τον Παπαδόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη μετά την βάφτιση του μικρού τους γιου και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Η σύζυγος του τραγουδιστή, μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να πετάξει και τα υπονοούμενά της για τον γάμο τους, ο οποίος δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Στη συνέχεια, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ευχήθηκαν ένας ένας στο "γυαλί" για το παιδί τους και δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη μετά την βάφτιση του παιδιού τους

«Είμαστε συγκινημένοι. Ήταν ακόμη μία ξεχωριστή μέρα», είπε αρχικά η Γαλάτεια, με τον καλό της να συμπληρώνει: «Μαζί σου μωρό μου κάθε μέρα είναι ξεχωριστή».

«Αυτά μου λέει. Έτσι με έριξε, αλλά με βλέπετε πως είμαι ντυμένη. Επειδή δεν με παντρεύεται λοιπόν, λέω θα κάνω κάθε φορά το πάρτι σαν να είναι γάμος και αυτό θα γίνεται. Και θα ντύνομαι σαν νύφη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια στη συνέχεια.

Και ο Παπαδόπουλος εξήγησε: «Πρόταση γάμου της έχω κάνει, άσχετα με το τι λέει η Γαλάτεια. Της έχω κάνει τη μέρα που γέννησε τον Άγγελο, άρα πριν τέσσερα χρόνια».

«Παιδιά, είναι τόσο σπαστική, τόσο ψυχοπαθής με την καθαριότητα, που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια, άρα εγώ αραχτός», κατέληξε.

Λίγο διάστημα πριν ο τραγουδιστής γιόρτασε, μάλιστα, για διπλό λόγο

Το βράδυ της Κυριακής 29/5, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη εκδήλωση, όπου ο Γιώργος Παπαδόπουλος γιόρτασε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τα γενέθλιά του αλλά και την απονομή του τελευταίου του δίσκου. Ο γνωστός τραγουδιστής κλείνει τα 37α του χρόνια και το διασκέδασε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, τα παιδάκια του(δείτε εδώ την πρόσφατη οικογενειακή τους απόδραση), τους φίλους τους αλλά και κάποιους από τους συνεργάτες τους.

Το πάρτι γενεθλίων πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, όπου παρευρέθηκαν πολλοί celebrities,όπως: Άντζελα Δημητρίου, Μελίνα Ασλανίδου, Κέλλυ Κελλεκίδου, Ελευθερία Παντελιδάκη, Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλή Παύλου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Γιώργο Αρσενάκο, Ανδρομάχη και πολλοί άλλοι.

Η σύζυγός του Γιώργου Παπαδόπουλου, είχε επιλέξει δύο εντυπωσιακές τούρτες για τα γενέθλια του άντρα της και στη μία φρόντισε να προσθέσει τη χιουμοριστική πινελιά της, βάζοντας πάνω ξεσκονόπανα και καθαριστικά.

Στο τέλος της βραδιάς η δισκογραφική εταιρεία, Panik Records στην οποία ανήκει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αποφάσισε να του κάνει έκπληξη, απονέμοντας το χρυσό δίσκο για το άλμπουμ «Καταλαβαίνω» στο πάρτι.

γενεθλια παπαδοπουλου

γενεθλια παπαδοπουλου χατζιδου

γενεθλια παπαδοπουλου καναρακης ασλανιδου