Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτή είναι η κούκλα και εναλλακτική 18χρονη κόρη της

Μοιάζουν φοβερά!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτή είναι η κούκλα και εναλλακτική 18χρονη κόρη της

Όπως είναι γνωστό η Ματθίλδη Μαγγίρα υπήρξε παντρεμένη με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ από το 2003 έως και το 2011 και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Λήδα. Η μικρή ζει στην Αμερική τα τελευταία τρία χρόνια και με αφορμή τη συμπλήρωση των 18 της χρόνων σας την παρουσιάζουμε εκ νέου, καθώς όπως θα δείτε όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.

Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να διαχειριστεί την απόφαση της κόρης της να μετακομίσει στην Αμερική και στον πατέρα της όταν ήταν 15 χρονών, καθώς είχαν χτίσει μεταξύ τους μια πολύ καλή σχέση, ενώ υπήρχαν και άλλοι λόγοι στη μέση που είχαν να κάνουν κυρίως με το bullying που δέχτηκε στο σχολείο λόγω του χρώματός της.

Αυτή είναι η 18χρονη κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα - Κούκλα και τυπάκι

Η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα Λήδα Φόστερ

Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Instagram mathildimaggira/ εσωτερικων instagram lidafoster

Είχε υποστεί bullying μέχρι και από καθηγητή της

Λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά Δες. Η ίδια μάλιστα προχώρησε σε μια απίστευτη εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί η κόρη της, Λήδα, από τον καθηγητή της ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε κα σε ένα περιστατικό με έναν κλέφτη, όταν εκείνος άρπαξε την τσάντα μιας κυρίας.

«Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός “ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη”. Το αποκρίνομαι, “ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης;

Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία”. Και μου λέει τότε πως “αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας”. Και εκεί εξαγριώθηκα.

Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, την έκανε η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε βάζοντας άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έκανε το άλλο παιδί λάθος δεν του φώναζε».

Για το περιστατικό με τον «τσαντάκια»: «Είμαστε με την Μπέττυ και κατεβαίνουμε να πάμε προς το Κολωνάκι με το μηχανάκι και βλέπω έναν τύπο με μηχανάκι να τραβάει την τσάντα μιας κυρίας. Εκεί θόλωσα, δεν σκέφτηκα, γκάζωσα και τον ακολούθησα. Για καλή μου τύχη τον έκοψε ένα αμάξι και τον έφτασα. Αφήνω το μηχανάκι, τον παίρνω από το σβέρκο, παίρνω και την τσάντα και έφυγε»,