"Κόλαφος" ο Κρις Ροκ για την παρουσίαση των Όσκαρ - «Θα ήταν σαν να επέστρεφα σε τόπο εγκλήματος»

Η επική απάντησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σοκ είχε προκαλέσει το επικό στιγμιότυπο στα Όσκαρ όταν ο Κρις Ροκ δέχτηκε επίθεση από τον Γουίλ Σμιθ. Η κίνηση του δεύτερου έφερε σφοδρές αντιδράσεις καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να του κάνουν cancel.

Από την άλλη, ο Κρις Ροκ από τότε φαίνεται να είναι στο προσκήνιο μιας και δέχεται δεξιά και αριστερά προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε σόου αλλά και να φιλοξενήσει βραβεία.

Από την άλλη, κατά την διάρκεια ενός σόου που έγινε χθες (30/8) το βράδυ στο Φοίνιξ, ο Ροκ μίλησε ανοιχτά για τα όσα συνέβησαν μόλις καταλάγιασε η σκόνη μετά το περιβόητο χαστούκι.

Το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του Κρις Ροκ μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η επιτροπή των Όσκαρ τον προσέγγισε και τον ρώτησε αν θα ήταν πρόθυμος να παρουσιάσει ξανά τη μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ, κάτι το οποίο αρνήθηκε με σεβασμό. Αστειευόμενος, ο Κρις Ροκ ανέφερε ότι αν επέστρεφε στα Όσκαρ θα ήταν σαν να επέστρεφε σε τόπο εγκλήματος.

Η Τζέιντα Σμιθ "σπάει επιτέλους τη σιωπή" της για το χαστούκι του άντρα της στον Κρις Ροκ

Μετά το περιστατικό που άφησε άναυδους τους παρευρισκόμενους στην τελετή των φετινών Oscars, αλλά και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε το γεγονός, ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε συγγνώμη δημόσια και φαίνεται πως όλα είναι καλά μεταξύ του ίδιου και του Κρις Ροκ.

Γι' αυτό μίλησαν πολλοί διάσημοι, ακόμη και στην Ελλάδα, σχολιάζοντας τη βία, το λάθος αστείο του παρουσιαστή και ότι σχετίζεται με αυτό, ωστόσο η άποψη και τα σχόλια της Τζέιντα Σμιθ ήρθαν για να ολοκληρώσουν το παζλ και να δώσουν μία συνολική εικόνα της κατάστασης.

Η ηθοποιός έκανε σήμερα (30/3) την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και συγκεκριμένα, απάντησε με μία μόνο φράση και όπως φαίνεται, δεν έχει καμία διάθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι' αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχοντας την στήριξη του κοινού.

Η ίδια δείχνει με αυτή τη φράση πως αναγνωρίζει το λάθος του συζύγου της και ο τρόπος αντιμετώπισής της είναι πιθανότατα ο πιο σωστός, ενώ ήρθε η ώρα να επουλωθούν οι πληγές όλων τους σε αυτή τη φάση.

Το σχόλιο της τζέιντα Σμιθ για το χαστούκι του άντρα της