Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Γουίλ Σμιθ - Τι συνέβη;

«Έφαγε άκυρο» από δύο ακόμα ταινίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Γουίλ Σμιθ - Τι συνέβη;

Φαίνεται πως το χαστούκι που έδωσε το Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ την βραδιά των Όσκαρ έχει στοιχειώσει για τα καλά τον γνωστό ηθοποιό καθώς η τελευταία περίοδος από τότε δεν είναι και τόσο καλή για τον ίδιο μιας και ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα τον θέλουν να παίρνει χωριστούς δρόμους με την αγαπημένη του, Jada.

Ωστόσο, οι δυσάρεστε εξελίξεις για τον ίδιο αλλά και για το μέλλον του στην υποκριτική δεν έχουν τέλος μιας και ξένα δημοσιεύματα έκαναν γνωστή την είδηση πως ο Γουίλ Σμιθ έχει "φάει" άκυρο από δύο ακόμα ταινίες, στις οποίες θα πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με το Bloomberg , η τελευταία σειρά στο National Geographic με τίτλο «Pole to Pole», έχει αργήσει να κυκλοφορήσει και πιθανώς θα ακυρωθεί, ενώ το Netflix «τιμωρεί» ακόμη μια φορά τον Γουίλ Σμιθ και βάζει στο συρτάρι, το σίκουελ της ταινίας «Bright».

Οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Γουίλ Σμιθ στον χώρο της υποκριτικής

Δύσκολες ώρες για τον Γουίλ Σμιθ - Νοσηλεύεται σε κλινική μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να μιλάει όλος ο πλανήτης για την κίνηση που έκανε στην σκηνή των Όσκαρ όταν ο ίδιος χαστούκισε τον Κρις Ροκ, μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για τη σύζυγό του, Jada Smith.

Από εκείνη την τραγική στιγμή η οποία εξακολουθεί να συζητιέται αρκετά καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως ήταν στημένο το όλο σκηνικό, ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει την καριέρα του, την οποία βλέπει να κρέμεται από μία κλωστή.

Ωστόσο, μια συγκεκριμένη είδηση που έχει έρθει στην επιφάνεια φαίνεται να είναι σοκαριστική καθώς έγινε γνωστό πως νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, o Γουίλ Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό του

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Γουίλ Σμιθ