Είναι ακόμη πιο διάσημος από τον Πικέ - Ο πασίγνωστος αθλητής που είχε σχέση με τη Σακίρα πριν τον γάμο της

Η σχέση που είχε ανάψει «φωτιές»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι ακόμη πιο διάσημος από τον Πικέ - Ο πασίγνωστος αθλητής που είχε σχέση με τη Σακίρα πριν τον γάμο της

Η Σακίρα παραμένει στο επίκεντρο μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Σιγά σιγά γίνονται γνωστές πληροφορίες της προσωπικής της ζωής και βγαίνουν στο φως κρυφές της σχέσεις.

Ο Ζεράρ Πικέ πλέον κυκλοφορεί δημόσια με τη νέα του σύντροφο, την Κλάρα Κία Μαρτί (Δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο), με την οποία απάντησε τη Σακίρα. Τα διεθνή ταμπλόιντ ασχολούνται, όμως, και με την προσωπική ζωή της Κολομβιανής σταρ και «σκαλίζουν» το παρελθόν της.

O πασίγνωστος αθλητής που είχε σχέση με τη Σακίρα

Μία από αυτές τις σχέσεις της Σακίρα είναι και ο Ράφα Ναδάλ. Ο σούπερ σταρ του τένις διατηρούσε σχέση με την Κολομβιανή τραγουδίστρια πριν αυτή τα φτιάξει με τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Σακίρα και Ράφαλ Ναδάλ

Όπως αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζόρντι Μάρτι, στην εκπομπή Amrica Noticias, η Σακίρα πριν τα φτιάξει με τον Πικέ, είχε σχέση με τον Ράφα Ναδάλ. Η σχέση των δύο σταρ, η οποία φημολογείται ότι υπήρξε το 2010, είχε μείνει κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν ανέφερε το όνομα του Ναδάλ, αλλά με το λεγόμενα του τον φωτογράφησε. «Η Σακίρα είχε κάνει ένα βίντεοκλιπ με τον Αλεχάντρο Σανθ, όμως ποτέ δεν είχε κάποια σχέση μαζί του. Έμπλεξε με κάποιον εξίσου διάσημο ή και περισσότερο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @Shakira

Η αντίδρασή της Σακίρα για την πρώτη εμφάνιση του Πικέ με την 23χρονη

Σύμφωνα με την Mirror, που επικαλείται πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον της κολομβιανής σταρ, η ίδια είναι πολύ εκνευρισμένη από την συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της.

Είπε συγκεκριμένα στην εφημερίδα το ίδιο άτομο:

«Είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια» .Ο εκνευρισμός της Shakira πηγάζει από το γεγονός ότι οι άλλοτε ερωτευμένοι σύντροφοι είχαν συμφωνήσει να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλαδή την 4η Ιουνίου.