Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Επέτειος γάμου για την Ευρυδίκη και τον Μπόμπ Κατσιώνη

Η τρυφερή ανάρτησή της στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Επέτειος γάμου για την Ευρυδίκη και τον Μπόμπ Κατσιώνη

Η Ευρυδίκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε την εδώ να ποζάρει με το μαγιό της στα 54 της). Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει το πόσο ερωτευμένη είναι μετά από τον γάμο του όπου πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τον Μπόμπ Κατσιώνη ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα. Για να είσαι δίπλα μου, να με προσέχεις και να μ’ αγαπάς και κυρίως να με κάνεις να γελώ.

Σαν σήμερα φόρεσα το ομορφότερο λευκό φόρεμα, λουλούδια στα μαλλιά μου, σε είδα να με κοιτάζεις με το πιο υπέροχο βλέμμα που αντίκρυσα ποτέ στη ζωή μου και σου έδωσα την καρδιά μου για πάντα. Σ’ αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!! 31.8.2019 ‘Til death do us part…».

Επέτειος γάμου για την Ευρυδίκη και τον αγαπημένο της, Μπομπ Κατσιώνη

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

«Λάμπει το πρόσωπό μου» - Η Ευρυδίκη δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη, κατά κύριο λόγο, απουσιάζει από την τηλεόραση, όμως αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και μίλησε δημόσια, με αποτέλεσμα οι δηλώσεις της να σχολιαστούν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 31/5. Η ίδια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Μπόμπ, με τον οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένη.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως από τότε που είναι μαζί, έχει δει μεγάλη αλλαγή και σε δικά της χαρακτηριστικά, καθώς αντλίει πολλά θετικά στοιχεία και από εκείνον. Το γεγονός, μάλιστα, ότι την κάνει καθημερινά να χαμογελά και να ξεχνά τις έγνοιες της είναι το πιο βασικό απ' όλα, όταν μιλά για την σχέση τους. Δείτε επίσης εδώ την εντυπωσιακή έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της σύντροφος.

«Για να περιγράψεις τον Μπομπ μπορείς να μιλάς για ώρες γι' αυτόν τον άνθρωπο. Φέρνω την εικόνα του στο μυαλό μου, αμέσως, το ξέρω, λάμπει το πρόσωπό μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με κάνει ευτυχισμένη. Είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να χαμογελώ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν αφήνει τίποτα να με στεναχωρήσει», ανέφερε αρχικά.

Ερωτώμενη για το ποιο είναι το χαρακτηριστικό του είναι αυτό που την κέρδισε, είπε: «Το αστείρευτο χιούμορ του, που, επειδή εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος...μπορεί να γελάσω με τα αστεία των άλλων, αλλά θεωρώ ότι δεν έχω χιούμορ. Έχω δει ότι μέσα από τα χρόνια, όσα χρόνια είμαστε μαζί, ξαφνικά αρχίζω και αποκτώ χιούμορ».