Με πορτοκαλί μπικίνι και κοιλίτσα 6 μηνών - Έτσι αποχαιρέτησε τον Αύγουστο η Μαίρη Συνατσάκη

Πιο φουσκωμένη αλλά και λαμπερή από ποτέ!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με πορτοκαλί μπικίνι και κοιλίτσα 6 μηνών - Έτσι αποχαιρέτησε τον Αύγουστο η Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει πλέον τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η περίοδος της μητρότητας για την ίδια είναι πιο κοντά από ποτέ. Απολαμβάνει αυτό τον καιρό στιγμές χαλάρωσης και θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο μήνα Αύγουστο και το καλοκαίρι με μια φωτογραφία της με μαγιό και την κοιλίτσα της να δείχνει πιο φουσκωμένη από ποτέ.

Όλα βαίνουν καλώς για την ίδια παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι εγκυμονούσες. Μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε ότι μέχρι τον τρίτο μήνα είχε μεγάλο πρόβλημα με τη διατροφή της για αυτό και δεν παίρνει κιλά, ωστόσο αυτό το θέμα έχει λυθεί και πλέον όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της τρέφεται υγιεινά και θρεπτικά.

Με αυτή τη φωτογραφία από τον 6ο μήνα αποχαιρέτησε τον Αύγουστο η Συνατσάκη

Ποζάρει με το πορτοκαλί μαγιό της και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, τον πιο ωραίο… που είμαι εγώ η θάλασσα και κολυμπάς εσύ μέσα μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Με φουσκωμένη κοιλίτσα έξι μηνών αποχαιρέτησε η Συνατσάκη τον Αύγουστο

πηγή εξωτερικής και εσωτερικης φωτογραφίας: instagram mairiiboo

Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ήταν να μην το πάρει απόφαση η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς από την ώρα που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εγκυμοσύνη της, από τότε και στο εξής δημοσιεύει τόσο ευχάριστες όσο και πιο δύσκολες στιγμές της.

Η εγκυμονούσα βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησής της και σε γενικές γραμμές δεν έχει πολλές δυσκολίες για την ώρα. Οι λιγούρες της όμως είναι έντονες, με αποτέλεσμα να οδηγείται ακόμα και η ίδια συχνά στην κουζίνα για να τις ικανοποιήσει.

Με ένα Insta story, που έκανε την Πέμπτη 25/8 στον λογαριασμό της, την είδαμε να κάνει γνωστό, πως η αυπνία είναι κάτι, που αρχίζει να την ταλαιπωρεί, με το μωράκι να μεγαλώνει μέσα της και να είναι από ότι φαίνεται κάπως ανήσυχο.

Συνατσάκη - ΑυπνίαΣυνατσάκη - Πρόβλημα εγκυμοσύνη

Συνατσάκη - ΑυπνίαΣυνατσάκη - Προβληματισμός