Πρόσωπο έκπληξη θα παρουσιάσει ο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, «Πες τη Λέξη»

Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρόσωπο έκπληξη θα παρουσιάσει ο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, «Πες τη Λέξη»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω καθώς πέρα από τα προγράμματα που θα συνεχίσουν κανονικά αφού πήραν το πράσινο φως από τους σταθμούς τους, σειρά έχει ένα νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση για το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ;

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων ενώ δεν φαντάζεστε ποιο πρόσωπο κρύβεται από πίσω. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει,πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Καραμίχο ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης για το «Πες τη Λέξη».

Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό "φούντωναν" οι φήμες για τον συγκεκριμένο ρόλο να είναι η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Γιώργος Καραμίχος - Αποκλειστική φωτογραφία

Εξωτερική/ Εσωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου για τον χωρισμό του μετά τον ερχομό της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 23 του καθώς και για τον χωρισμό του λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του.

Ο ηθοποιός, που σε λίγο καιρό αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά «Ήλιος», εξήγησε πως τότε δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, ωστόσο η κόρη του τον βοήθησε να ωριμάσει.

«Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν (να κάνουμε παιδί). Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε αρχικά για τον ερχομό της κόρης του.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος, με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος, έγινα (έτοιμος πατέρας) όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα.

Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.