«Δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά...» - Δύσκολες ώρες για την υγεία του συγγραφέα του Σασμού

Το έκανε γνωστό με μία ανάρτηση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά...» - Δύσκολες ώρες για την υγεία του συγγραφέα του Σασμού

Ο συγγραφέας του βιβλίου που έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες στο τηλεοπτικό κοινό σειρές της χώρας μας, κάτι που ο ίδιος δεν πίστευε, του Σασμού, μέσα από μία ανακοίνωσή του την Τετάρτη 31/8 ενημέρωσε το κοινό του για ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πετρουλάκης, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει, θα αναγκαστεί να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσει του ανά την Ελλάδα, για την προβολή τόσο του βιβλίου όσο και της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Πετρουλάκη

«Αγαπημένοι μου φίλοι. Ένα πρόβλημα υγείας δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις μου. Έτσι δεν θα παρευρεθώ στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του καλού φίλου και συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου στη Νάουσα. Επίσης δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ στην όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Δελφών και το σωματείο “Φίλοι της Κίρρας” αλλά ούτε και στο Ζάππειο στην αγαπημένη έκθεση βιβλίου.

Πάντως σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γερός και δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται. Αγαπώ σας» έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την επιστροφή του.

Αυτή η γυναίκα κρύβεται πίσω από το Σασμό

Ο Σπύρος Πετρουλάλης είναι η αιτία που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες μέσα από τον alpha την πετυχημένη σειρά Σασμός την οποία ο κόσμος έχει αγαπήσει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ο συγγραφέας του βιβλίου, από ότι έχουμε καταλάβει, είναι γενικά ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει μόνο μια δημόσια εμφάνιση μετά την επιτυχία του σίριαλ.

Πηγή της έμπνευσης του και βασικό στήριγμα στη ζωή του είναι η Μέμη Φασίλη, η σύντροφος του, η οποία κατάγεται από την Κρήτη. Για πολλούς αυτή είναι και η αιτία, που ο Πετρουλάκης δημιούργησε την ιστορία του Σασμού, μιας και η γυναίκα μένει στην Κρήτη και για χάρη της μετακόμισε εκεί.