Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Κατσαφάδου - Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι

Εικόνες με τους δράστες από την εσωτερική κάμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Κατσαφάδου - Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι

Αρκετές ζημιές σε ένα από τα καταστήματα της, Δήμητρας Κατσαφάδου, La vie en Rose προκάλεσαν άγνωστοι, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media, ούσα φυσικά αρκετά ενοχλημένη, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό βίωσε μια ακόμη δυσάρεστη περιπέτεια.

Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι

Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας καλλυντικών της που είναι από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες με τις καταστροφές από την ληστεία.

«Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ σε μια άλλη φωτογραφία που δείχνει τους δράστες να παίρνουν κρέμες από τις βιτρίνες και να ψάχνουν για χρήματα, έγραψε: «Οι κρέμες μας είναι κοσμήματα τελικά! Μα να μπείτε για τα La vie en Rose;».

Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι φωτογραφίες

Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

«Κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ούτε...»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και μέσα σε όλα η ίδια αποκάλυψε για την εποχή που παραιτήθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία που εργαζόταν, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω βραβευτεί πολλές φορές, αλλά δεν παρέλαβα τα βραβεία γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού όταν βρισκόμουν ανάμεσα σε κόσμο. Ήμουν ολομόναχη και χωρίς στήριγμα όταν παραιτήθηκα από μια καλή φαρμακευτική για να κάνω το όνειρό μου. Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα. Δεν είχα ούτε μίξερ και εκχύλιζα μόνη μου τα βότανα με κουτάλες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η πρώτη μου δοκιμή για κρέμα ήταν σε μια πανέμορφη κυρία, που τελικά της άρεσαν τα προϊόντα μου και μου ζήτησε άλλα τρία βαζάκια. Η μαμά μου ήταν Μανιάτισσα και ήταν αυστηρή, έβαζε ψηλά τον πήχη και είχε αδυναμία στα αγόρια της οικογένειας. Μου έκαναν μπούλινγκ από μικρή για το επίθετό μου που είναι “Μαλακοδήμου” και αποφάσισα να κρατήσω της μητέρας μου, Κατσαφάδου».

«Δεν με αντέχει άνθρωπος, είμαι ιδιότροπη. Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να βρεις το μεγάλο έρωτα, τον ιππότη. Ζω σε άλλη εποχή και πρέπει να επαναπροσδιοριστώ. Με επηρεάζει ότι συμβαίνει στον διπλανό μου, δεν μπορώ να διασκεδάζω και ο άλλος να υποφέρει».