Στιγμές τρόμου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Διέκοψε την συναυλία του

Όσα συνέβησαν την Τρίτη 30/8

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές τρόμου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Διέκοψε την συναυλία του

Και ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην καλύτερή του φάση επαγγελματικά, μιας και οι συναυλίες του για ακόμη μία χρόνια είναι sold out και γεμάτες χιλιάδες κόσμο, ένα εντελώς απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μίας από τις τελευταίες του καλοκαιριού, στην Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, αναστάτωση προκλήθηκε στο γήπεδο των Φηρών το βράδυ της Τρίτης 30/8, όταν άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας κάτω από την εξέδρα,, και όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα για την βόμβα

Τι συνέβη στην συναυλία του Αργυρού

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τραγουδιστής μη θέλοντας να προκαλέσει πανικό, διέκοψε τη συναυλία εξηγώντας πως είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, και επέστρεψε στη σκηνή λίγο αργότερα όταν έγινε έλεγχος και όλα ήταν κανονικά, μιας και επρόκειτο για φάρσα.

Στιγμές τρόμου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;»

Συγκινήθηκε ολόκληρο το στάδιο στη συναυλία του τη στιγμή που τραγούδησε αγκαλιά με ένα κοριτσάκι που πάσχει από μυϊκή ατροφία. Η κίνησή του ενέπλευσε πολύ κόσμο, ενώ αποτέλεσε και την απόδειξη για το ποιόν του ως άνθρωπος με ευαισθησίες, ενώ έδωσε απέραντη χαρά στη νεαρή κοπέλα, που θα θυμάται για πάντα αυτό που συνέβη.

Η μητέρα της 9χρονης, μάλιστα, Μαρία Σάκη Δαλή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Alpha Τώρα, το πρωί της Τρίτης 9/8 και προσπάθησε να περιγράψει τη σκηνή εκείνη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας αυτής της σπάνιας πάθησης που έχει το παιδί της.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές».

«”Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και μου απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη», κατέληξε.