''Έσπασε τα κοντέρ'' ο Αργυρός σε συναυλία του στο Ηράκλειο - Δεκάδες χιλιάδες έσπευσαν να τον θαυμάσουν

Δείτε πόσα εισιτήρια κόπηκαν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έσπασε τα κοντέρ'' ο Αργυρός σε συναυλία του στο Ηράκλειο - Δεκάδες χιλιάδες έσπευσαν να τον θαυμάσουν

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Τόσο η φωνή του όσο και η σκηνική του παρουσία ξεσηκώνουν το κοινό, που σε κάθε του συναυλία γεμίζει το χώρο από σπιθαμή σε σπιθαμή. Έτσι έγινε και στην τελευταία του συναυλία στο Ηράκλειο που το φράγμα των θεατών ξεπέρασε τις 25.000.

Μάλιστα στις συναυλίες δεν δείχνουν και τα απροσδόκητα. Και αυτό γιατί κάποιες θαυμάστριες από υπερβάλλοντα ζήλο κάνουν τα πάντα προκειμένου να της προσέξει ο καλλιτέχνης. Έτσι μετά την ρίψη σουτιέν και εσωρούχων στη συναυλία του Μαλούμα είχαμε και θαυμάστρια που πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο Αργυρός.

Όλο το παρασκήνιο από τη συναυλία του Αργυρού στο Ηράκλειο

Συνεχίζοντας τη μεγάλη και sold out περιοδεία «Eleftheros Tour», ο καλλιτέχνης - φαινόμενο εμφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και «μάγεψε» με τις δεκάδες no1 επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του. Μαζί του ήταν η Josephine, που ξεσήκωσε το κοινό με το show της.

Special guests ήταν ο Light και ο Rack που έχουν κάνει μαζί επιτυχίες όπως το «Ηλιοβασίλεμα», αλλά και το «Τελικά σε θέλω», ενώ το warm up έκαναν οι Kings.

Με αυτήν του χρεώνουν ότι έχει σχέση διεθνή site

Πολλές σχέσεις έχουν χρεώσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον Κωνσταντίνο Αργυρό και λίγες έως ελάχιστες ίσχυσαν στο τέλος. Και πάλι λοιπόν, διάφορα sites της Τουρκίας τον θέλουν σε σχέση με ηθοποιό και μάλιστα της χώρας τους.

Μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, τον θέλουν να έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν γράψει για σχέση του. Και το 2019 έγραφαν στην Τουρκία πως είναι σε σχέση με Τουρκάλα τραγουδίστρια - δείτε την εδώ - κάτι που στη συνέχεια διαψεύσθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μήνυμα στο λογαριασμό της Soula Glamorous, τα sites της Τουρκίας γράφουν πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα έχει με Τουρκάλα ηθοποιό, κάτι που δύσκολα ισχύει.....

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση ηθοποιός