Ασύλληπτο περιστατικό σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού - Θαυμάστρια πέταξε ξανά... σουτιέν

Το επικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού - Θαυμάστρια πέταξε ξανά... σουτιέν

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο φύλο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες σε μία συναυλία του τραγουδιστή στην Χαλκίδα, συνέβη το έλα να δεις καθώς θαυμάστριά του, του πέταξε σουτιέν ενώ τραγουδούσε στην σκηνή.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο καθώς ίδιο περιστατικό είχε συμβεί σε συναυλία του στις 25/7. Σε βίντεο του patrisnews.gr που για την ώρα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Κωσταντίνος Αργυρός, ο οποίος εμφανίστηκε στην Αρχαία Ολυμπία, δέχτηκε ξανά ένα σoυτιέν από μια θαυμάστριά που αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της προηγούμενης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δέχτηκε "επίθεση" από σουτιέν στη συναυλία του

Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Ηθοποιός η νέα σύντροφος του

Πολλές σχέσεις έχουν χρεώσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον Κωνσταντίνο Αργυρό και λίγες έως ελάχιστες ίσχυσαν στο τέλος. Και πάλι λοιπόν, διάφορα sites της Τουρκίας τον θέλουν σε σχέση με ηθοποιό και μάλιστα της χώρας τους.

Μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, τον θέλουν να έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν γράψει για σχέση του. Και το 2019 έγραφαν στην Τουρκία πως είναι σε σχέση με Τουρκάλα τραγουδίστρια - δείτε την εδώ - κάτι που στη συνέχεια διαψεύσθηκε.

Η σχέση που χρεώνουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό τώρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μήνυμα στο λογαριασμό της Soula Glamorous, τα sites της Τουρκίας γράφουν πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα έχει με Τουρκάλα ηθοποιό, κάτι που δύσκολα ισχύει.....

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση ηθοποιός