«Η πρόκληση για φέτος θα είναι...» - Η μεγάλη αλλαγή της Ελεωνόρας Μελέτη πριν την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα

Τι έκανε η παρουσιάστρια;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η πρόκληση για φέτος θα είναι...» - Η μεγάλη αλλαγή της Ελεωνόρας Μελέτη πριν την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα

Λίγο πριν επιστρέψει για την δεύτερη σεζόν της εκπομπής της και πριν μας πει την πρώτη καλημέρα 5 Σεπτεμβρίου στο «Mega Καλημέρα» (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της για τη νέα σεζόν), η Ελεωνόρα Μελέτη αποφάσισε να κάνει ακόμη μία αλλαγή, και μας έδειξε το νέο της hairlook μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αλλαγή της Ελεονώρας Μελέτη πριν την πρεμιέρα

«Δευτέρα ξεκινάμε! Κ το μαλλί έτοιμο κορίτσια! Κούρεμα δεν αλλάζουμε! Το ποσό έχω βολευτεί το καρέ δεν φαντάζεστε! Βολικό γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό, κ με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα! Το χρώμα ωστόσο το σκοτεινιάσαμε λίγο κόντρα στους κανόνες της τβ! Ως φυσική ξανθιά ( ο, τι κ αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια) το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ… το ισορροπήσαμε λοιπόν με ένα light ombre αφαιρώντας το παράπονο ξανθό!

Η ρίζα φυσική εδώ κ μήνες… ( αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε κ κωδικούς!) Ο κουμπάρος στη φωτό ο γνωστός @panoskallitsis. Η πρόκληση για φέτος θα είναι τα τελειώσω τη σεζόν με το ίδιο μαλλί. Θα τα καταφέρω» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ομολογούμε πως της πάει πολύ!

Η μεγάλη αλλαγή της Ελεωνόρας Μελέτη πριν την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα

Πηγή: Instagram / Ελεωνόρα Μελέτη

Οι αποκαλύψεις του Τσουρού για την εκπομπή της Μελέτη

Έτοιμη για πρεμιέρα είναι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή της και η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», συνάντησε τον Κώστα Τσουρό που έκανε κάποιες δηλώσεις αναφορικά με τις αλλαγές στην εκπομπή τους με τη Μελέτη, αλλά και για τον μεγάλο ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο λόγου του μεγάλου αριθμού των εκπομπών.

H παρουσιάστρια ήδη έχει κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά την επιστροφή από τις διακοπές, αναφορικά με την πρεμιέρα της, ενώ έχει διαρρεύσει και το ποια θα είναι τα νέα, αλλά και τα παλιά πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την εκπομπή ελπίζοντας ότι θα κατακτήσουν και φέτος το δυναμικό κοινό.

Δήλωσε λοιπόν στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο γνωστός παρουσιαστής:

«Ξεκινάμε, καλή σεζόν και σε εσάς που ξεκινήσατε, δεν πρόλαβα να σας δω. Ετοιμαζόμαστε τη Δευτέρα βγαίνουμε μια χαρά, ανυπομονησία ξέρετε τώρα πως είναι τα πράγματα. Άγχος πάντα υπάρχει όταν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα βέβαια εμείς την εκπομπή την έχουμε στήσει την ξέρουμε, θα υπάρχουν αλλαγές ωστόσο το άγχος πάντα υπάρχει, ειδικά την πρώτη μέρα».

Για τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή είπε:

«Σε όλα θα υπάρχουν αλλαγές τη μία αλλαγή την ξέρετε έχει φύγει η Φλορίντα, έχουν φύγει άλλα παιδιά αλλά θα έχουμε και καινούργιους, αλλά ξέρεις κάθε φορά χρειάζεται και λίγη ανακοίνωση.

Επίσης αναφέρθηκε στη στροφή της εκπομπής στον τομέα της ενημέρωσης:
«Αναγκαστικά η επικαιρότητα το απαιτεί, υπάρχουν θέματα που είναι και πιο κοινωνικά και τους αφορούν όλους, ούτως ή άλλως ασχολούμαστε και με αυτό στην εκπομπή. Τώρα θα έχουμε και την Χριστίνα Κοραή μαζί μας που καθημερινά θα σχολιάζει την επικαιρότητα.

Τέλος έκλεισε με τις σκέψεις του για τον ανταγωνισμό:
«Ο ανταγωνισμός δε με αγχώνει αλλά πάντα τον κοιτάω, πάντα πρέπει να ξέρεις τι γίνεται απέναντι, τώρα για όλους υπάρχει χώρος, όλοι οι καλοί χωράνε, όλοι να πηγαίνουμε καλά να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Φέτος είναι 14 η 15 εκπομπές είχα δει μια ανάλυση που είχε κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έγραψε ότι πρέπει να είναι πόσοι καλεσμένοι και μόνο που το είδα αγχώθηκα. Και όντως η αλήθεια είναι ότι ήδη που παίρνουμε τηλέφωνα για συνεντεύξεις και καλεσμένους τους έχουν πάρει τηλέφωνο άλλοι 200, οπότε φέτος νομίζω ότι θα πρέπει ο καλύτερος να κερδίσει».