«Η νέα μας γειτονιά» - Για χαλαρό καφεδάκι στην Νέα Υόρκη με την κόρη της η Τατιάνα Στεφανίδου

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται εκεί η παρουσιάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
 «Η νέα μας γειτονιά» - Για χαλαρό καφεδάκι στην Νέα Υόρκη με την κόρη της η Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται αρκετά μακριά από την χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα στο προάστιο της Νέας Υόρκης, καθώς η κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου ξεκινάει την ακαδημαϊκή της ζωή στην αμερικάνικη πόλη, και μαζί προετοιμάζουν το νέα αυτό βήμα στη ζωή της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της).

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Τατιάνας Στεφανίδου με την κόρη της

Η παρουσιάστρια λοιπόν ταξίδεψε με την Λυδία Ευαγγελάτου στην Νέα Υόρκη, ώστε να τη βοηθήσει στην μετακόμιση λίγο πριν ξεκινήσει σπουδές στο αμερικάνικο πανεπιστήμιο, και μαζί εξερευνούν τη νέα γειτονιά της, ενώ μάλιστα όπως ανέβασε η ίδια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απόλαυσαν τον καφέ τους στο πάρκο κοντά στην Union Square.

«Η νέα μας γειτονιά» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τα σχόλια έπεσαν βροχή...

Πηγή: Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

«Έδεσαν» ακόμα και σε αυτό - Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2003, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Λυδία (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και τον Νικόλα.

Ταιριαστοί και αγαπημένοι, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αυτό το καλοκαίρι απόλαυσαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα πιο μαγικά ελληνικά νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο Ιόνιο).

Στεφανίδου Ευαγγελάτος διαφορά ηλικίας

Και οι δύο παρουσιαστές μετρούν πολλά χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, ενώ η περασμένη σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη για τις εκπομπές τους, Live News και T-Live οι οποίες «έσκισαν» σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι δυο τους, πάντως, δε θα έλεγε κανείς πως έχουν σπουδαία διαφορά ηλικίας. Ο Ευαγγελάτος είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1967 και είναι, επομένως, στα 55 του, ενώ η Στεφανίδου είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής στις 18 Απριλίου 1970, έχοντας μπει στα 52 της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP