Άρχισε πάλι τα throwback - Συνεχίζει και κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ολόσωμη φωτογραφία και η νέα ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άρχισε πάλι τα throwback - Συνεχίζει και κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και παρότι λίγες ώρες πριν ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία πρόσφατη φωτογραφία της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει να συνεχίζει να μην δείχνει την εγκυμοσύνη της, και έτσι το απόγευμα της Τετάρτης 31/8 μοιράστηκε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό σε αιώρα στην πισίνα χωρίς να φαίνεται ίχνος από την κοιλίτσα της.

Η νέα όχι τόσο πρόσφατη ανάρτηση της Σπυροπούλου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει επιλέξει να κρατάει κάποια πράγματα για εκείνη, και έτσι ανέβασε ένα στιγμιότυπο με νέα ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία ωστόσο δεν φαίνεται ούτε στο ελάχιστο η εγκυμοσύνη της και έτσι οι φαν της κατάλαβαν πως δεν είναι πρόσφατη.

Συνεχίζει και κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πηγή: Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καμία σχέση με τηλεόραση και επιχειρήσεις - Τι δουλειά έκανε επί 35 χρόνια η μητέρα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών, αφού η εγκυμοσύνη της την οποία είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς, έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz. Η ίδια διανύει το δεύτερο τρίμηνο κύησης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στήριγμα της εκτός από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι και οι γονείς της, Πόπη και Βασίλης.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και τον πατέρα της. Πρόσφατα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ρόδο όπου κατάγεται η Κωνσταντίνα, με σκοπό να τους δει και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Η κυρία Πόπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου. Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα δουλειά