Κάνει τουρ στα νησιά της Ελλάδας - Η σπάνια φωτογραφία του δισέγγονου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Αγκαλιά με την μαμά της Μαριάννα Γουλανδρή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κάνει τουρ στα νησιά της Ελλάδας - Η σπάνια φωτογραφία του δισέγγονου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη σίγουρα είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες γυναίκες σε όλα τα επίπεδα (δείτε εδώ το πρόσφατο βραβείο της) καθώς έχει δει μέχρι και δισέγγονο, το οποίο αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα, και απολαμβάνει τα νησιά και τον ήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η εγγονή της Μαριάννα Γουλανδρή, και ο άντρας της ζωής της, μετά την Πάρο και τις Σπέτσες, βρίσκονται στην Αμοργό, όπου περνούν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού.

Η σπάνια φωτογραφία της εγγονής και της δισέγγονης της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού της Αμοργού, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την μικρή Χριστιάνα, όπου απεικονίζεται να την κρατάει αγκαλιά. «Περπατώντας προς το Μοναστήρι της Αμοργού» έγραψε χαρακτηριστικά και δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την ομορφιά τους...

Πηγή: Instagram / Μαριάννα Λαίμου και NDP

Full in love και η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον Μαρκουλάκη

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έχουν βρει τον έρωτα τα τελευταία χρόνια ο ένας στα μάτια του άλλου και από ότι φαίνεται το ζευγάρι αυτό είναι γεννημένο για να είναι μαζί με μια πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία να επιβεβαιώνει το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Την Πέμπτη 7/7 βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο και σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες βλέπουμε να είναι για άλλη μια φορά full in love. Ο ηθοποιός με ένα μπλε σκούρο σακάκι στεκόταν από πίσω της και έδειχνε διαρκώς δείγματα φροντίδας, ενώ αντίστοιχα η Χρυσή ήταν πολύ απλά ντυμένη, ευτυχής στο πλάι του ηθοποιού.

Χρυσή - Βαρδινογιάννης

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, παραμένουν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τόσο που κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κάτι που δεν αποδείχθηκε απλό...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao, κάποιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες και είχαν μεταξύ τους βρει την ημερομηνία! Γιατί, λοιπόν, δεν γίνεται ο γάμος; Πολύ κοντινές πηγές στο ζευγάρι επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ήταν έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο και μάλιστα άμεσα αλλά τελικά αποφάσισε να αναβάλει το μυστήριο!

Και ο λόγος όπως λένε είναι ότι μετά από συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα της Χρυσής, αποφάσισαν να μην βιαστούν καθώς το διαζύγιο της με το Νίνο είναι ακόμα σχετικά νωπό και τα παιδιά της μικρά. Με δεδομένη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από αυτό το χωρισμό και το γεγονός ότι θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει και με την ανάλογη ηρεμία τα παιδιά της, η Χρυσή συμφώνησε ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν ακόμα λίγο καθώς άλλωστε και τίποτα δεν τους βιάζει!