Γυμνή από την μέση και πάνω - Ο κακός χαμός στο instagram με την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυμνή από την μέση και πάνω - Ο κακός χαμός στο instagram με την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Αρκετά διασκεδαστικές καλοκαιρινές εκπομπές φαίνεται πως πέρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιας και επισκέφθηκε πολλά μέρη, τα οποία μοιράστηκε φυσικά και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η όμορφη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας πέρασε πολύ χρόνο στην Κρήτη, όσο οι φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο πήγαιναν σύννεφο, οι οποίες όμως δεν ίσχυαν, μιας και τις διέψευσαν με τον δικό τους τρόπο.

Η ίδια ωστόσο επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά φαίνεται πως αναπολεί ακόμα τις καλοκαιρινές της στιγμές για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα της φωτογραφία, όπου την βλέπουμε να ποζάρει τόπλες μέσα στη θάλασσα, με τις αναλογίες του κορμιού της να "ζαλίζουν"!

Φυσικά, τα σχόλια και τα likes ήραν φωτιά ενώ πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έγραψαν τόσο για το μαύρισμά της όσο και για το πόσο ανανεωμένη φαίνεται αυτό το καλοκαίρι.

Η topless φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η topless φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Φωτογραφίες instagram / evridiki valavani

Απαντούν σε όλα χωρίς να πουν πολλά! Οι αναρτήσεις Βαλαβάνη - Βασάλου μετά τον φημολογούμενο χωρισμό

Πόσα και πόσα ζευγάρια έχουν "και καλά" χωρίσει στην ελληνική showbiz... με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσθέτονται στην λίστα. Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν φήμες πως το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, δεν το έχουν επιβεβαιώσει ούτε βέβαια και διαψεύσει.

Απαντούν ωστόσο έμμεσα μέσα από τα προφίλ που διατηρούν στο Instagram. To ζευγάρι κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πανέμορφη Κρήτη και όπως λέγεται θα περάσουν στο νησί το περισσότερο μέρος του καλοκαιρού τους μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πρόσφατα έδωσαν ξανά την απάντηση τους στις συνεχόμενες ερωτήσεις που δέχονται στα social media σχετικά με τη σχέση τους και αν έχουν χωρίσει...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται μαζί στην Κρήτη και κάνουν τις διακοπές τους. Μπορεί να έχουν σταματήσει τις κοινές αναρτήσεις στο Instagram, ωστόσο, ανεβάσουν παρόμοια στιγμιότυπα από τα ίδια μέρη και αυτό μιλάει από μόνο του....