Έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν πολλοί η Ελένη Φουρέιρα - Τι συνέβη

Πολύ ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν πολλοί η Ελένη Φουρέιρα - Τι συνέβη

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της μιας και τα προσωπικά της πηγαίνουν άριστα με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν μαζί), ενώ σε εξαιρετική τροχιά βρίσκονται και τα επαγγελματικά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα έχει έναν ακόμα λόγο να χαίρεται μιας και όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε λίγες ώρες πρόκειται να κυκλοφορήσει στο youtube το official video clip του νέου τραγουδιού που κυκλοφόρησε με τον Hawk.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο iconic μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι άδικα αφού ό, τι πιάνει, γίνεται χρυσός. Τα τραγούδια της γίνονται αμέσως τεράστιες εμπορικές επιτυχίες, ενώ το όνομά της είναι πλέον γνωστό σε όλη την Ευρώπη.

Ελένη Φουρέιρα βίντεο κλιπ

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Η άσχημη κριτική που δέχθηκε

Ο Βαγγέλης Γερμανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν σήμερα Τρίτη 31/8, μια ημέρα μετά την πρεμιέρα στο OPEN. O σπουδαίος μουσικός, μίλησε για τη ζωή του, αλλά και τους νέους τραγουδιστές όπως η Ελένη Φουρέιρα.

Ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το αν θα έγραφε τραγούδι για την Φουρέιρα και τον Σάκη Ρουβά, απαντώντας αρνητικά.

«Μπορεί να υπάρχει και μια παρεξήγηση. Αυτό είναι ένα νέο κορίτσι, χορευταρού, όμορφο... μπορεί να την εντάξει κανείς σε μια κατηγορία Beyonce, Shakira. Μοιάζουν σαν διασκεδαστές, μοιάζουν σαν ζογκλερ, θα σου κάνω ένα κόλπο για να περάσει η ώρα. Έχω βρεθεί και με αυτό το κορίτσι, απλά δεν είναι αυτή η δική μου αντίληψη για το τραγούδι», ανέφερε ο Βαγγέλης Γερμανός βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.