Με λιλά ολόσωμο μαγιό στην πισίνα του σπιτιού τους - Η Δράκου με φουσκωμένη κοιλίτσα πριν γεννήσει το παιδί του Πατριαρχέα

Στην 34η εβδομάδα εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λιλά ολόσωμο μαγιό στην πισίνα του σπιτιού τους - Η Δράκου με φουσκωμένη κοιλίτσα πριν γεννήσει το παιδί του Πατριαρχέα

Η Βίβιαν Δράκου, σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα, διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και καθημερινά δημοσιεύει υλικό από την καθημερινότητά της, αλλά και τη δουλειά της. Από μέρα σε μέρα ετοιμάζεται να γεννήσει, όμως ακόμα απολαμβάνει όσο μπορεί την φουσκωμένη της κοιλίτσα πριν κρατήσει στα χέρια της το νέο μέλος της οικογένειας.

Έτσι, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία της στην 34η εβδομάδα της κύησης, ποζάροντας μπροστά από ολόσωμο καθρέφτη με ένα λιλά ολόσωμο μαγιό, χαϊδεύοντας το μωράκι της, ενώ πίσω της φαίνεται ο κήπος του σπιτιού της με την πισίνα του. Η ίδια μοιάζει τόσο ήρεμη, αλλά η ανυπομονησία της να γνωρίσει το πλάσμα που έχει μέσα της είναι πολύ μεγάλη (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Η ανάρτηση της Βίβιαν Δράκου λίγο πριν γεννήσει

"Καλημέρα! Είμαστε απλά εμείς και σας ευχόμαστε μια μέρα γεμάτη ευλογίες!", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βίβιαν Δράκου

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Βίβιαν Δράκου

Με μαύρο μπικίνι μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη - Η σύζυγός του ηθοποιού ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη, λίγο πριν επιστρέψουν στην κανονικότητα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μαζί με τα δύο τους παιδιά. Η γυναίκα του, όμως, είναι σχεδόν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, καθώς είναι διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της όσο βρίσκονται διακοπές.

Έτσι, πήρε το κινητό της, πόζαρε με το μαύρο μπικίνι της μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη του ξενοδοχείου όπου διαμένει και απαθανάτισε το μικρό πλασματάκι που βρίσκεται μέσα της. Η ίδια είναι άκρως εντυπωσιακή, καθώς δεν χρειάζεται ούτε φίλτρα ούτε φώτοσοπ για να αναδείξει την ομορφιά της, αφού η εγκυμοσύνη την κάνει ακόμη πιο γλυκιά.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου