Πανύψηλη με πόδια γαζέλας - Σαν μοντέλο η 19χρονη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη

Μοιάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανύψηλη με πόδια γαζέλας - Σαν μοντέλο η 19χρονη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας, την Κλειώ και τον Φίλιππο. Παρά τις δύο γέννες, λοιπόν, η ηθοποιός έχει καταφέρει να παραμείνει κορμάρα όλα τα χρόνια που την γνωρίζουμε και το αποδεικνύει συνεχώς, όμως την ομορφιά της και τα καλά της γονίδια φαίνεται πως έχει πάρει και η κόρη της.

Η Κλειώ ήρθε στη ζωή του ζευγαριού λίγο μετά τον γάμο τους, αφού ήταν ήδη έγκυος όταν πραγματοποιήθηκε το ευχάριστο γεγονός και πλέον είναι 19 χρονών. Δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο η εμφάνισή της και οι αναλογίες της θυμίζουν μοντέλο.

Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη

Έχει μακριά καστανά μαλλιά, όπως και μάτια, μεγάλα σαρκώδη χείλη και δυο πανύψηλα πόδια, σαν γαζέλα, αλλά λόκληρη η σιλουέτα της είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι αδύνατη και γραμμωμένη.

Ναταλία Δραγούμη παιδιά

Ναταλία Δραγούμη κόρη

Ναταλία Δραγούμη παιδί

«Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά...»

Τη Ναταλία Δραγούμη είδαμε σε νέες δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 7/3 στο Mega Καλημέρα κάνοντας αποκαλύψεις τόσο για το παρελθόν όσο και για το επαγγελματικό της μέλλον. Η ηθοποιός τοποθετήθηκε για την ηλικία της και για τις πλαστικές επεμβάσεις λέγοντας πως δύσκολα θα σταμάταγε τον χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Φαίνεται να τα έχει βρει κατά πολύ με τον εαυτό της, αφού έχει κάνει αρκετά χρόνια ψυχανάλυση.

Σίγουρα πολλά σημεία της ζωής της θα της έδειξαν πως χρειάζεται δουλειά με εκείνη, ειδικά η τραγική στιγμή της σεξουαλικής παρενόχλησης στα 12 της χρόνια αλλά και η διαρροή ροζ βίντεο με το πρόσωπο της, το οποίο την έκανε να νιώσει πρωτοφανή συναισθήματα!

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια στον αέρα η εκπομπή. Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο».

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

Κλείνοντας, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά θα την πω σε μια παρέα, γιατί για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες».