''Κλείδωσε'' το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Μπέζου - Αυτή θα είναι η νέα του εκπομπή

Σε ποιο πασίγνωστο κανάλι θα τον βλέπουμε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κλείδωσε'' το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Μπέζου - Αυτή θα είναι η νέα του εκπομπή

Πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν το Γιάννη Μπέζο να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και να παρουσιάζει εκπομπή για τη φετινή σεζόν. Ο ίδιος αρχικά το αρνήθηκε ωστόσο χθες, που παρευρέθηκε ως καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ παραδέχτηκε εν τέλει πως θα τον δούμε σε νέα εκπομπή του OPEN, λεπτομέρειες για την οποία αποκάλυψε στους παρουσιαστές.

Οι θαυμαστές λοιπόν του γνωστού ηθοποιού θα έχουν την ευκαιρία να τον θαυμάσουν και σε ένα νέο εγχείρημα για εκείνον, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να πλαισιώσει ικανά με το ταλέντο, το χιούμορ, αλλά και την ευθύτητά του που άλλους τους κερδίζει, ενώ άλλους τους απωθεί(δείτε τι δήλωσε για παλιούς του συμμαθητές).

Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή του Γιάννη Μπέζου στο OPEN

Ο γνωστός πρωταγωνιστής συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ επιβεβαίωσε και την εκπομπή που θα παρουσιάσει στο ΟΡΕΝ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Θα καταπιαστούμε με κάτι μουσικό στο ΟΡΕΝ. Φιλοδοξώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο, κάτι στο οποίο θα μπορεί να μπει με έναν τρόπο και ο θεατής που παρακολουθεί εκείνη την ώρα γιατί είναι ακροατής και θεατής ταυτόχρονα εκείνη την ώρα.

Αυτά που θα ακούσει θα μάθει τι τα γέννησε, γιατί τα τραγούδια έχουν ένα χρόνο που έγιναν, να τα ακούσει χωρίς πολλή φασαρία και θόρυβο. Πολύ μίνιμαλ. Θέλω να πάμε λίγο στην ουσία όσο μπορείς να το κάνεις αυτό στην τηλεόραση με τους καλεσμένους που ευχαριστώ από τώρα που θα έρθουν για να κάνουμε ένα δίωρο όχι πνευματικής αναζήτησης, αλλά λίγο να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε ταυτόχρονα. Είπα εύκολα το ναι".

Μίλησε για τους κόπους που έκανε για να φτάσει εκεί που είναι

Στην ίδια συνέντευξη ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τον κόπο και την σκληρή δουλειά που έριξε για να φτάσει ως εδώ.

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει αν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι και έχω μοχθήσει για αυτό.

Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόχθησα πολύ και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Αυτοί που ενοχλούνται καταλαβαίνουν καλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων...