«Κόντεψα να αυτοκτονήσω, παρέμειναν χαζοί!» - H εμπειρία του Μπέζου σε reunion με συμμαθητές του

Όσα δήλωσε για την στιγμή αυτή...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κόντεψα να αυτοκτονήσω, παρέμειναν χαζοί!» - H εμπειρία του Μπέζου σε reunion με συμμαθητές του

Ο Γιάννης Μπέζος, πάντα ειλικρινείς και χωρίς να μασάει τα λόγια του, ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 31/8 στο πλατό του «Στούντιο 4» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για όλους και όλα! Ο πασίγνωστος ηθοποιός μετά την εξομολόγηση για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε και για το reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά δεν πέρασε όπως φανταζόταν...

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος για το γεγονός

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει.

Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι».

Θα τον δούμε στην τηλεόραση

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και έτσι όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Κάπως έτσι, ο Γιάννης Μπέζος θα βρεθεί στην μερίδα των ηθοποιών που δε θα μείνουν παραπονεμένοι την προσεχή χρονιά.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν μιλάμε για κάποια σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει αλλά για μία εκπομπή στην οποία θα αναλάβει την παρουσίαση μιας και το πρότζεκτ του ταιριάζει «γάντι», παρόλο που ο ίδιος είχε διαψεύσει τις σχετικές φήμες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οριστικοποιείται η συμφωνία του Γιάννη Μπέζου με το Open. Μετά από διαπραγματεύσεις δύο μηνών με την εταιρεία παραγωγής που θα αναλάβει την εκπομπή του, κλείνει το deal για τη μουσική εκπομπή «Ό, τι αγαπώ», που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τον Οκτώβριο.

Γιάννης Μπέζος εκπομπή Open