"Λιώνουν" ο ένας για τον άλλο - Το τρυφερό φιλί στο στόμα από τον Τζώνη Καλημέρη στην Χριστίνα Κοντοβά για τα γενέθλιά της

Στιγμές ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την Τετάρτη 31/8 η Χριστίνα Κοντοβά είχε τα γενέθλιά της και έτσι, μετά την βάφτιση που πρευρέθηκε μαζί με την κόρη της πριν από λίγες ημέρες, έζησε ξανά λίγες στιγμές ευτυχίας στο πλευρό των αγαπημένων της προσώπων. Πιο συγκεκριμένα, βγήκε για να το γιορτάσει με λίγους και καλούς φίλους, την Σίσσυ Χρηστίδου και την Έβελυν Καζαντζόγλου για παράδειγμα, ενώ ο Τζώνη Καλημέρης δεν θα μπορούσε λείπει από μία τέτοια ξεχωριστή στιγμή για την καλή του.

Αφού, λοιπόν, της τραγούδησαν όλοι μαζί για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας, ο σύζυγός της την πλησίασε τρυφερά και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, με την ίδια να συγκινείται και να μην μπορεί να το κρύψει. "Έλαμπε" από ευτυχία και φαίνεται πως πέρασε την ημέρα της όπως ακριβώς το επιθυμούσε.

Το τρυφερό φιλί του Τζώνη Καλημέρη στην Χριστίνα Κοντοβά για τα γενέθλιά της

Πηγή βίντεο: Instagram / Έβελυν Καζαντζόγλου

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Οικογενειακές διακοπές για το ζεύγος - Το τρυφερό στιγμιότυπο του μπαμπά με τη μικρή Ada

Συνέχεια στις διακοπές τους έδωσαν η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με τη μικρή Ada και αυτή τη φορά είχαν την ευτυχία να έχουν μαζί και τον μπαμπά Τζώνη Καλημέρη, που άφησε για λίγο πίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ακολούθησε τις γυναίκες της ζωής του. Η γνωστή σχεδιάστρια και επιχειρηματίας μάλιστα, δημοσίευσε και μια τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει τον Καλημέρη να κουβαλάει τη μικρούλα.

Τις προηγούμενες μέρες μαμά και κόρη είχαν βρεθεί στην όμορφη Λέσβο, παρέα με τη νονά της μικρής Σίσσυ Χρηστίδου. Μάλιστα πέρα από τη διασκέδαση, η μικρή Ada είχε και γενέθλια και τόσο η μαμά της όσο και η νονά της φρόντισαν να τα κάνουν πολύ ξεχωριστά κάνοντάς της έκπληξη με τούρτα και γιορτάζοντάς τα με καλοκαιρινές στιγμές στο νησί.

Βρέθηκαν λοιπόν οικογενειακώς στη Μονή Παναγίας Κλειβωκά Κοντοβάζαινας στη Γορτυνία, και η Χριστίνα ανέβασε ένα στιγμιότυπο του Καλημέρη που κουβαλάει τη μικρή Ada γράφοντας στη λεζάντα:

''Oικογενειακά βάρη check''.

Ο Τζώνη Καλημέρης κουβαλάει την Έιντα σε σκαλιά στη Γορτυνία