Αγκαλιές και φιλιά στη Λέσβο - Χριστίνα Κοντοβά και Σίσσυ Χρηστίδου γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής Ada

Πόσο έγινε η μονάκριβη κόρη της σχεδιάστριας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αγκαλιές και φιλιά στη Λέσβο - Χριστίνα Κοντοβά και Σίσσυ Χρηστίδου γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού μετά την υιοθεσία της μικρής Ada, ζουν μαζί της την μια χαρά πίσω από την άλλη. Έτσι μετά τη βάφτιση της μικρής πριν από λίγο καιρό, σειρά είχαν τα γενέθλιά της τα οποία γιόρτασαν παρέα με τη νονά Σίσσυ Χρηστίδου στην όμορφη Λέσβο, όπου βρίσκονται για διακοπές τις τελευταίες μέρες.

Μαμά και κόρη λοιπόν βρίσκονται σε διακοπές και αφού βρέθηκαν με τα backpack τους στο αεροδρόμιο, μας αποκάλυψαν στη συνέχεια ότι ο άγνωστος προορισμός τους ήταν το όμορφο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Η γνωστή σχεδιάστρια έχει ήδη μοιραστεί τις πρώτες τους καλοκαιρινές στιγμές στο νησί, ενώ χθες ακολούθησαν οι εορταστικές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες Χρηστίδου και Κοντοβά για τα γενέθλια της μικρής Ada

«Εγώ θα σε γιορτάζω κάθε μέρα και κάθε μέρα εσύ θα είσαι το δώρο μου! Σ’αγαπώ! Χρόνια πολλά μπουμπουκάκι μου», έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

Η αγκαλιά της Ada με τη μαμά της Χριστίνα Κοντοβά για τα γενέθλια της μικρής

Στη συνέχεια η νονά Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με σχόλιο « Η κυρία ηλιαχτίδα έκλεισε τα 4. Σε αγαπάμε πολύ!».

Η εορτάζουσα Ada μαζί με την νονά Σίσσυ Χρηστίδου

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε εξηγήσει πώς πήρε η μικρή Έιντα το όνομά της

Πριν από ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε τελικά το μυστήριο της βάφτισης της μικρής Έιντας με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού πήρε μικρή αναβολή. Μεγάλη συγκίνηση επικρατούσε εκείνη τη μέρα και όλοι οι παρευρισκόμενοι - όχι πολλοί, μιας και έγινε σε στενό κύκλο- απόλαυσαν την χαρούμενη μέρα.

Έκτοτε, η μαμά Χριστίνα Κοντοβά έχει δεχθεί πολλές ερωτήσεις για το μυστήριο, όπως είχε συμβεί και όταν ανακοίνωσε την υιοθεσία της μικρής.

«Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».

Ανάρτηση Κοντοβά για ονοματοδοσία Έιντας

Ανάρτηση Κοντοβά για ονοματοδοσία