Χριστίνα Κοντοβά: Μοναδικές στιγμές στη Λέσβο παρέα με την αξιολάτρευτη Ada

''Αυτοκόλλητες'' μαμά και κόρη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Μοναδικές στιγμές στη Λέσβο παρέα με την αξιολάτρευτη Ada

Ο ερχομός της Ada είναι σίγουρα ένα από τα πι σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά. Η μικρή φαίνεται να έχει ξετρελάνει την γνωστή σχεδιάστρια μόδας και φυσικά και η ίδια φροντίζει να της χαρίζει όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο γίνεται ώστε να δημιουργούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, είτε οι δυο τους, είτε μαζί με τον μπαμπά Τζώνη Καλημέρη. Οι δυο τους βρέθηκαν αυτή τη φορά στην όμορφη Λέσβο, και η Κοντοβά δεν παρέλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα της αξιαγάπητης μικρής.

Το όμορφο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου φαίνεται λοιπόν πως ήταν ο προορισμός τους, αφού σε προηγούμενα stories είδαμε μαμά και κόρη στο αεροδρόμιο με τα backpack τους να αναχωρούν προς άγνωστο προορισμό. Το αν θα τις συνοδεύσει και ο μπαμπάς Καλημέρης όταν ξεμπερδέψει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι ακόμα άγνωστο.

Οι φωτογραφίες της μικρής Έιντα από τις διακοπές στη Λέσβο

Φωτογραφία της μικρής Ειντα από την Λέσβο

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά Είντα σε διακοπές στη Λέσβο

Θα υιοθετήσει και δεύτερο παιδάκι; Η απάντηση της Χριστίνας Κοντοβά και η αποκάλυψη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς έχει υιοθετήσει την μικρούλα Ada, με την επιχειρηματίας και σχεδιάστρια να απολαμβάνει πλήρως τον νέο της ρόλο ως μαμά, ενώ πριν μερικές μέρες έγινε και η βάφτισή της (δείτε εδώ μερικά στιγμιότυπα).

Η ίδια μάλιστα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την κορούλα της. Το απόγευμα της Τρίτης 28/6 η Χριστίνα Κοντοβά πραγματοποίησε κι ένα Q&A, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των follower της.

Μεταξύ άλλων, απάντησε για την ηλικία της, αποκαλύπτοντας πως σε δύο μήνες κλείνει τα 44 ενώ για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της, η Χριστίνα Κοντοβά απάντησε: «Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την στιγμή ζω αυτό που βλέπετε».

undefined