''Aλλαξα πολλά όταν έφυγες...'' - Συγκινεί η Άννα Φόνσου για τις απώλειες στη ζωή της

Μια ημερομηνία που δε θα ξεχάσει ποτέ της...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Aλλαξα πολλά όταν έφυγες...'' - Συγκινεί η Άννα Φόνσου για τις απώλειες στη ζωή της

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Φόνσου, που τα τελευταία χρόνια έχει οριστεί και ως υπεύθυνη στο σπίτι του Ηθοποιού παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις απώλειες που την έχουν σημαδέψει. Μία από αυτές ήταν και ο θάνατος της αδερφής της, που όπως είπε της άλλαξε το χαρακτήρα και ολόκληρη της ζωή.

Και δεν ήταν ο μοναδικός θάνατος που έπρεπε να διαχειριστεί, καθώς πριν από ένα χρόνο έχασε την πρώην σύζυγό της Τάκη Μπουγά με τον οποίο έζησαν πολύ όμορφες στιγμές. Εκείνη του αφιέρωσε ένα σπαρακτικό κείμενο, μη μπορώντας να πιστέψει την απώλεια του ανθρώπου αυτού που σημάδεψε τη ζωή της.

Πως διαχειρίστηκε η Άννα Φόνσου την απώλεια της αδερφής της

Η Άννα Φόνσου άνοιξε το Σπίτι του Ηθοποιού στην εκπομπή Στούντιο 4 και έκανε μία αναδρομή στη ζωή της και στην καριέρα της.

«Θέλω να σου πω τρεις ημερομηνίες που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν 9 χρονών και πήδηξα 4,30 μήκος και βγήκα πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Επειδή είχα γυρίσει από την Τήνο και δεν με ήξερε κανείς, ήταν η πρώτη φορά που άρχισαν να με γνωρίζουν στην Καισαριανή. Η δεύτερη ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι όταν πέθανε η αδερφή μου από τη ζωή. Δεν είναι μια χαρούμενη ημερομηνία αλλά είναι μια ημερομηνία που άλλαξε ο χαρακτήρας μου, τη ζωή μου. Άλλαξα πολλά όταν έφυγες Μαρία» είπε η Άννα Φόνσου.

«Η τρίτη ήταν όταν με βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών. Ήταν μεγάλη συγκίνηση και για τον πατέρα μου και μου έλεγε ότι όποιος πάει εκεί, πρέπει να είναι πολύ μορφωμένος άνθρωπος. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω ότι με έκανες σημαντική για να με βραβεύει η Ακαδημία Αθηνών» συμπλήρωσε.

Άκρως αποκαλυπτική και για την προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή, σχετικά με την αγάπη που έχει λάβει και έχει νιώσει, για τις προδοσίες που αντιμετωπίσει, αλλά και για τα διαζύγια της.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως αυτό που την ενδιέφερε πάντα δεν ήταν να έχει απλώς έναν άνθρωπο δίπλα της, αλλά να ζει με ένταση την κάθε της στιγμή, άρα και τον έρωτα. Παρόλα αυτά, με απόλυτη ειλικρίνεια τόνισε πως και η ίδια έχει υπάρξει το "κακό" πρόσωπο σε μία σχέση.

Στην προσωπική σας ζωή νιώθετε πλήρης; Αγαπήσατε; Αγαπηθήκατε;

Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ. Απλώς, πλέον δεν έχω αφήσει καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι φίλοι μου. Τους αγαπώ και με αγαπάνε.

Η συντροφικότητα σας λείπει;

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η συντροφικότητα. Δεν με ενδιέφερε να ζω μαζί με έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή. Να ζω έντονα, με πάθος. Να είμαστε δυο ξεχωριστοί άνθρωποι που απλά περπατάνε μαζί.

Έχετε προδοθεί; Έχετε προδώσει;

Έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ, απλά πολλοί δεν το παραδέχονται. Το πιο σημαντικό είναι να συγχωρούμε. Ποτέ δε κρατάω κακία γιατί για να ήμουν μαζί τους, σημαίνει ότι τους αγάπησα.

Τρεις γάμοι και τρία διαζύγια. Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα τα κάνατε όλα ίδια;

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν μου αρέσει ο γάμος γιατί όπως σου είπα, δεν θέλω ο άλλος να είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά μου. Χαίρομαι πάρα πολύ τους παντρεμένους με υπέροχες οικογένειες, αλλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό.