Με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι και μαντήλι στο κεφάλι - Όλη η παραλία κοιτούσε την Μαρία Ιακώβου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι και μαντήλι στο κεφάλι - Όλη η παραλία κοιτούσε την Μαρία Ιακώβου

Η Μαρία Ιακώβου είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, η οποία διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί, κρατώντας επαφή με το κοινό της. Φέτος η χρονιά ήταν λίγο περίεργη για την ίδια, εάν λάβει κανείς υπόψιν την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, ωστόσο τώρα το καλοκαίρι απόλαυσε μερικές μοναδικές στιγμές.

Την Τετάρτη 31/8, μάλιστα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της από την παραλία, φορώντας ένα dusty pink μαγιό, ένα μαντήλι στο κεφάλι και αρκετά αξεσουάρ στα χέρια, τον λαιμό και τα αυτιά της. Δεν ήταν άβαφη, αλλά πέρα από το όμορφο πρόσωπό της, τα βλέμματα έπεφταν στο σώμα της, που είναι καλλίγραμμο και άκρως εντυπωσιακό.

Η Μαρία Ιακώβου με μαγιό στην παραλία

Μαρία Ιακώβου

Μαρία Ιακώβου μπικίνι

«Μπήκα στο δίλημμα...»

Η Μαρία Ιακώβου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Γιώργο Οικονομάκη και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

«Νιώθω πολύ τυχερή που ύστερα από τόσα χρόνια ακούγεται ακόμα το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Ρώτησα τον Χρήστο Μενιδιάτη τότε για το τραγούδι και μου είπε ότι είναι χάλια. Μετά από δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε, έβαλε τα γέλια και μου είπε “κατάλαβες με τι κριτήριο επιλέγω τραγούδια”.

Έπαιξα στο σίριαλ και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, μπήκα στο δίλημμα τότε “τραγούδι ή υποκριτική;”. Θύμωσα όταν έμαθα ότι η δισκογραφική μου εταιρεία μού απέκρυψε πρόταση που μου έκανε το Mega για σίριαλ», είπε αρχικά η Μαρία Ιακώβου.

Η Μαρία Ιακώβου είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Αντώνη Βαρδή σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Ντρεπόμουν να τραγουδήσω δίπλα του και πήρα ηρεμιστικά για να διαχειριστώ το τρακ. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Μετάνιωσα για συνεργασίες και τραγούδια που έχω πει».