«Συμμαζέψτε...» - "Ξεκαρδίστηκε" το Instagram με την ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ λίγο πριν την πρεμιέρα

Είναι έτοιμος και ανυπομονεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Συμμαζέψτε...» -

Σύντομα στις οθόνες μας επιστρέφει ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και ο ίδιος φαίνεται πως ανυπομονεί να γύρισει στη δουλειά. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που τον έκανε να γελάσει, προειδοποιώντας το κοινό του για την πρεμιέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1/9 δήλωσε πως από την Δευτέρα θα "παρακολουθεί" και εκείνος τους τηλεθεατές, γι' αυτό και πρέπει όλοι να συντονιστούν.

Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ πριν την πρεμιέρα στο ALPHA

«Θέλει η γιαγιά μου smartphone και data. Η γιαγιά μου που μέχρι πέρσι όταν έβλεπα ειδήσεις μου έλεγε, "συμμάζεψε λίγο βρε κορίτσι μου, σε βλέπει ο άνθρωπος", και έδειχνε τον Σρόιτερ», ανέφερε το χιουμοριστικό κείμενο που εντόπισε.

«Από Δευτέρα συμμαζέψτε, θα σας βλέπω..», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αντώνης Σρόιτερ

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Αντώνης Σρόιτερ

Με κοιλιακούς και σώμα που βάζει κάτω αθλητές - Χαμός στο Instagram με την φωτογραφία του

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και πολύ έμπειρος δημοσιογράφος! Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί να έχει αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά του, όπως η οικογένεια (δείτε εδώ φωτογραφίες από έξοδο με την λαμπερή σύζυγό του) και η δουλειά του, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να αθλείται και να κάνει ότι τον ευχαριστεί, όπως σε αυτή την περίπτωση, η πεζοπορία!

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως επισκέφτηκε τους Καταρράκτες Τρύπης στον Παρνασσό. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε τρεις ώρες ανάβαση για να φτάσει σε αυτό το φυσικό τοπίο.

«Καταρράκτες Τρύπης. Ένα από τα πιο όμορφα τοπία στη χώρα. Κρυμμένοι σε μια χαράδρα, στην καρδιά του Παρνασσού, με βλάστηση που θυμίζει ζούγκλα. Τελείως αναξιοποίητοι. Τρεις ώρες ανάβαση. Αν είστε έμπειροι στην πεζοπορία τολμήστε το. Δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει #justdoit» ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Χαμός στο Instagram με την ανάρτηση του Σρόιτερ