«Σ' αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη στον σύζυγό της για την επέτειο γάμου τους

Πόσα χρόνια είναι μαζί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σ' αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη στον σύζυγό της για την επέτειο γάμου τους

Η Ελισάβετ Μουτάφη χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της τις προηγούμενες ημέρες, για την οποία μίλησε "ανοιχτά" και ράγισε καρδιές, ωστόσο έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που προσπαθεί να την κάνει να χαμογελάει σε κάθε δυσκολία.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο με τον οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και με τον οποίο την Πέμπτη 1/9 έκλεισαν 4 χρόνια γάμου. Η ηθοποιός, για να γιορτάσει το γεγονός, δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ημέρα που "έγιναν ένα" και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που μπήκε στη ζωή της.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για την επέτειο με τον άντρα της

«4 χρόνια…. Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια , να γελάω, που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου!! Σ’ ευχαριστώ ….σ’ αγαπάω…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ελισάβετ Μουτάφη σύζυγος

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Ελισάβετ Μουτάφη

Ο γάμος τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής στην Σαντορίνη!

Το μυστήριο έγινε στην πανέμορφη εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ καλοί φίλοι του ζευγαριού και αγαπημένα τους πρόσωπα κατέφθασαν στο νησί, τιμώντας τους με την παρουσία τους! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μας έδωσε μια μικρή γεύση από τον γάμο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media το παρακάτω στιγμιότυπο!

Όσο για τους κουμπάρους; Ήταν πέντε!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον σύζυγό της, δικηγόρο- Δημοσθένη Πέππα, οι επίσης δικηγόροι Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου και ο cast director Άκης Γουζουρλίδης.

Στον γάμο βρέθηκε, μεταξύ των άλλων και ο Νίκος Χατζηνικολάου που ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα:

"Ελισάβετ και Μάνο να ζήσετε με αγάπη και ευτυχία! "

Δείτε την ανάρτηση: