Ατύχημα για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη - Εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό και δεμένο χέρι στον αέρα του OPEN

Η επική ατάκα της Μπέτυς Μαγγίρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη - Εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό και δεμένο χέρι στον αέρα του OPEN

Δύσκολο ήταν το πρωί της Πέμπτης 1/9 για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, διότι εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα με κολάρο και δεμένο χέρι. Αμέσως, προσπάθησε να αποκαλύψει τι συνέβη, χωρίς να χάσει το χιούμορ του και η Μπέτυ Μαγγίρα, μάλιστα, έκανε ακόμα πιο ξεκαρδιστικό το γεγονός με την ατάκα της.

Βέβαια, φαίνεται πως κάποιος τους έχει ματιάσει μάλλον, αφού και η ίδια αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στο σπίτι της πριν φτάσει στο στούντιο, ενώ λίγες ημέρες πριν αποκάλυψε και άλλο ένα τραγικό συμβάν που έζησε. Η αρχισυντάκτρια τους επισήμανε από το μικρόφωνο πως δεν είναι η μέρα τους.

Η ατάκα της Μπέτυς Μαγγίρα για το ατύχημα του Παναγιώτη Χατζηδάκη

«Πώς πήραμε τον Παναγιώτη χωρίς να τον τσεκάρουμε; Αν μπορεί να χορεύει, αν μπορεί να τραγουδήσει, ακόμα δεν αρχίσαμε και άρχισε να παθαίνει διάφορα…» είπε αρχικά, με τον Δημήτρη Μακαλιά να προσθέτει: «Κάθε μέρα χειροτερεύει…», και στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε πως και εκείνη το ίδιο πρωί είχε ένα ατύχημα, καθώς όταν έφτιαξε τον χυμό της, της έπεσε από τα χέρια και της έσπασε.

Το χορευτικό της Μπέτυ Μαγγίρα και του Μακαλιά στον αέρα της εκπομπής

Το πρωί της Τετάρτης 31/8 ξεκίνησε ευχάριστα για την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, μετά τα δυσάρεστα νέα που περίμεναν την πρώτη, καθώς η έναρξη της εκπομπής τους, Ποιος είναι πρωινιάτικα, συμπεριλάμβανε λίγο χορό και ευδιάθετη μουσική. Οι δυο τους μπήκαν στο πλατό κατεβαίνοντας τις σκάλες, υποδυόμενοι την Μπάρμπι και τον Κεν, αφού το τραγούδι ταίριαζε γάντι σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είναι ντυμένη και στα φούξια, με αποτέλεσμα να θυμίζει ακόμα πιο πολύ την "κούκλα". Οι συνάδελφοί τους ξέσπασαν σε γέλια με το που τελείωσαν το χορευτικό τους, ενώ ο κόσμος που τους παρακολουθεί από το σπίτι "ξεσηκώθηκε".