Συγκλονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα με την αποκάλυψή της - «Έχω πέσει εγώ θύμα κλοπής...»

«Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα με την αποκάλυψή της - «Έχω πέσει εγώ θύμα κλοπής...»

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε και πάλι την εκπομπή της στο OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιας και εχθές (29/8) ήταν η μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης 30/8 στον αέρα της εκπομπής συζητήθηκε η δυσάρεστη εμπειριά που έζησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού στο ταξίδι τους στο Μπαλί, αφού έπεσαν θύματα κλοπής. Έτσι, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν δίστασε να αποκαλύψει τα όσα έζησε και εκείνη στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

«Όταν μας είχαν κλέψει, ήμουν έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είχα μαζί τη μικρή, την Ανδριάννα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Αναρωτήθηκα αν το ξέχασα στο μπαλκόνι, ανέβηκα ψιλιασμένη ότι κάτι έχει συμβεί. Το σπίτι ήταν χάος μέσα.

Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, μάλλον επειδή ήμουν έγκυος και είχα ένα μικρό παιδί. Το παιδάκι κοιτούσε. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο και καλέσαμε την αστυνομία».«Είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, νιώθεις δηλαδή ότι έχουν μπει κάποιοι ξένοι στο σπίτι σου, πριν από εσένα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει. Συν όλη αυτή την ανακατωσούρα. Η Κατερίνα σωστά τα λέει ότι τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν αξία».

Η σπάνια φωτογραφία της Μπέττυ Μαγγίρα με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open έχει επιτέλους το χρόνο να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Οι δυο τους αποφεύγουν να διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή παρά το γεγονός ότι είναι 20 χρόνια μαζί, ωστόσο έκαναν μια εξαίρεση και ανέβασαν μια φωτογραφία τους, όπου απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια περνάει πολύ καλά στις διακοπές της και αυτό φαίνεται, αφού και πριν από ένα μήνα που βρέθηκε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα και από το άσπρο-μπλε τοπίο, αλλά και από την ίδια, είτε ποζάροντας με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι κάνοντας τους followers να παραληρούν με το σώμα της, είτε με καλοκαιρινό ανέμελο λουκ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον γοητευτικό σύζυγό της Δημήτρη Μάζη