Δύσκολες ώρες για την Γερονικολού και τον Τσιμιτσέλη στο Μπαλί - Έπεσαν θύματα κλοπής

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Γερονικολού και τον Τσιμιτσέλη στο Μπαλί - Έπεσαν θύματα κλοπής

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολάμβαναν τις πρώτες τους στιγμές στην εξωτική Ινδονησία και ζούσαν την εμπειρία σαν σωστοί τουρίστες, ωστόσο η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως συνέβη κάτι τραγικό, που τη στεναχώρησε πολύ, ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε σχετικά με την υγεία της.

Πριν από λίγο διάστημα, μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ζευγαριού και χάθηκαν αντικείμενα μεγάλης αξίας και τώρα κατά την απόδρασή τους συνειδητοποίησαν πως έχασαν τις βαλίτσες τους με όλα τα πράγματά τους, ζώντας τον ίδιο εφιάλτη ξανά. Παρόλα αυτά, η ίδια θεωρεί πως πλέον πρέπει να δίνει σημασία και να νοιάζεται μόνο για τους ανθρώπους και τα ζωάκια της.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έπεσαν θύματα κλοπής

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Γερονικολού

Οι πρώτες φωτογραφίες τους από το ταξίδι

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού άφησαν για λίγο την Ελλάδα και τις ομορφιές της, τις οποίες έδειχνε και ο ηθοποιός στην κόρη του την ώρα που ψάρευαν μαζί, και ταξίδεψαν στο εξωτικό Μπαλί, για να ζήσουν ένα εντελώς διαφορετικό και ρομαντικό καλοκαίρι.

Οι δημοσιεύσεις στα προφίλ τους στο Instagram δεν έχουν τέλος και φαίνεται πως πέρα από τον πολιτισμό του τόπου, έχουν βαλθεί να εξερευνήσουν και την κουζίνα του, αφού διαρκώς φωτογραφίζουν το γεμάτο τους τραπέζι σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Μάλιστα, ο πρώτος θέλησε να πάει την κοπέλα του βόλτα με το μηχανάκι, ωστόσο έπεσε σε κίνηση και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν καθόλου εύκολα, αλλά το έριξαν στο γέλιο.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού - διακοπές

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Μπαλί

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού - Μπαλί