Μπέτυ Μαγγίρα: Καλοκαιρινές διακοπές σε κυκλαδίτικο νησί με μαύρο μπικίνι και μακριά ανέμελη φούστα

Κορμάρα η γνωστή παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: Καλοκαιρινές διακοπές σε κυκλαδίτικο νησί με μαύρο μπικίνι και μακριά ανέμελη φούστα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπέτυ Μαγγίρα σε κάποιο κυκλαδίτικο(αν κρίνουμε από τη φωτογραφία) νησί, μετά το τέλος της εκπομπής της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» για την φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια πόζαρε ευδιάθετη με μαγιό και μας χάρισε μερικές καλοκαιρινές της στιγμές στο instagram. Το κορμί της δε παραμένει φοβερό και ας είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η παρουσιάστρια φαίνεται στα καλύτερά της και απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης μακριά από το άγχος και τα γυρίσματα της πρωτεύουσας. Έχει ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια που είχε πριν από λίγες εβδομάδες, όπου βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, και μάλιστα για λίγες μέρες είχε χρειαστεί να την αντικαταστήσει πολύ γνωστός παρουσιαστής του OPEN.

H φωτογραφία της Μπέτυ Μαγγίρας από τις διακοπές της στο νησί

«Κι αν ξυπολητη χορεύω…… (πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα», γράφει κεφάτη η Μαγγίρα στη λεζάντα των φωτογραφιών της στο instagram.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε διακοπές στο νησί

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε διακοπές σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί

Συνεχίζει ή αποχωρεί - Η επίσημη ανακοίνωση του Open για το μέλλον της Μπέττυ Μαγγίρα στον σταθμό

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της σεζόν για την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, η Μπέτυ Μαγγίρα είχε αναφερθεί στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής, ωστόσο δεν ήταν τίποτα επίσημο μιας και το κανάλι δεν είχε γνωστοποιήσει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο λίγες ώρες πριν, ο σταθμός έκανε γνωστή τη συνέχεια της συνεργασίας τους μέσα από μία ανακοίνωσή του, η οποία ανανεώνει και επίσημα το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Το Open, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την Μπέττυ Μαγγίρα

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του Open, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ. Η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα επιστρέφει ανανεωμένη από τη νέα σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του Open».