Αλλού μεγάλωσε κι αλλού βρίσκεται - Η αλήθεια για την καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Από που είναι η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλλού μεγάλωσε κι αλλού βρίσκεται - Η αλήθεια για την καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Μια από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες είναι αναντίρρητα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία φέτος είχε μια αρκετά δύσκολη χρόνια όσον αφορά την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, μιας και οι υποθέσεις που έπρεπε να εξιχνιάσει ήταν πολλές και απαιτητικές, ειδικά αυτή της Πάτρας.

Ωστόσο, ότι έκανε το έκανε με απόλυτη επιτυχία για αυτό και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών φρόντισε να διασκεδάσει, να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (δείτε εδώ ένα απολαυστικό της στιγμιότυπο από τις διακοπές της).

Η καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μπορεί να μένει μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο δεν κατάγεται από εδώ αλλά από τον Πύργο Ηλεία, που πάντα φροντίζει να επισκέπτεται στον ελεύθερό της χρόνιο.

Η καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Φωτογραφίες NDP

Το άλλο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη - Χορεύει ζεϊμπέκικο και τραγουδάει σε βραδινή έξοδο

Μπορεί να έχετε συνηθίσει την Αγγελική Νικολούλη με το αυστηρό ύφος της, τις έξυπνες ατάκες της και τις αποκαλύψεις της στο Φως στο Τούνελ, ωστόσο εκτός εκπομπής, η έμπειρη παρουσιάστρια έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η εκπομπή της έριξε αυλαία για φέτος και έτσι η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, επέλεξαν ένα μαγαζί για να γιορτάσουν το τέλος της σεζόν καθώς και την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκπομπή με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε).

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την έξοδό τους, η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με τους συνεργάτες της.