«Έχασα τον κόσμο γύρω μου» - Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη με την εξομολόγησή της για την μάχη της με τον καρκίνο

Μίλησε και για την απώλεια των γονιών της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχασα τον κόσμο γύρω μου» - Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη με την εξομολόγησή της για την μάχη της με τον καρκίνο

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι μία γυναίκα που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής χάρη στο ατού της και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Πέμπτη 1/9 και μίλησε "ανοιχτά" για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα.

Αναφέρθηκε αρχικά στην απώλεια των γονιών της, που ήταν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, ενώ επισήμανε και την μάχη της με τον καρκίνο, την οποία κέρδισε πολύ εύκολα.

Οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη

«Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου. Έχασα τον κόσμο γύρω μου. Έβλεπα στον δρόμο κάποιον να του μοιάζει και έτρεμα. Και μετά με τη μανούλα μου το ίδιο. Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Είναι καλύτερα για μένα γιατί δεν την είδα νεκρή, την έχω στο νου μου ζωντανή και γλυκιά όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο λιποθύμησα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την περιπέτεια της υγείας της: «Σκέφτηκα και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει».

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα ηθοποιό, Κάρμεν Ρουγγέρη

Η Κάρμεν (Καρμέλα) Ρουγγέρη του Βίκτωρος (Καλλιθέα Αττικής 17 Ιουνίου 1944) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος καθώς και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Κάρμεν Ρουγγέρη βιογραφικό

Σπούδασε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο, θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και όπερα στην Περούτζα. Το 1985 δημιούργησε το Θίασο "Ρακοσυλλέκτες", του οποίου ήταν σκηνοθέτις και σεναριογράφος. Μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το παιδικό θέατρο.

Από το 1995 έχει εκδώσει πάνω από 25 παιδικά βιβλία. Είναι παντρεμένη με τον βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ανδρέα Κουλουμπή.