Παντρεμένος με παιδί ο πρώην σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου - Είχε συζητηθεί αρκετά

Ήταν μαζί 2 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεμένος με παιδί ο πρώην σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου - Είχε συζητηθεί αρκετά

Η προσωπική ζωή της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχει απασχολήσει αρκετά, ωστόσο η ίδια επιλέγει να μην μιλάει για τα ερωτικά της, παρά μόνο για τα επαγγελματικά. Ωστόσο, κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστοί μερικοί πρώην σύντροφοί της, ένας εκ των οποίων ήταν ο interior designer Άλεξ Φρανζολίνι.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια, ωστόσο τον Μάιο του 2017 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πολλές φορές σε εξόδους τους και φαινόνταν αρκετά ερωτευμένοι, όπως ήταν η ηθοποιός βέβαια και με τον πατέρα των παιδιών της, ο οποίος είναι σε σχέση με γνωστό μοντέλο.

Παντρεμένος με παιδί ο πρώην της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Άλεξ Φρανζολίνι

Ωστόσο, ο καθένας προχώρησε την ζωή του και μάλιστα ο Άλεξ Φρανζολίνι έχει βρει τον έρωτα τα τελευταία χρόνια στο πρόσωπο της γνωστής fashion blogger, Νάνσυς Σπαθή, με την οποία παντρεύτηκε και έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι.

Παντρεμένος με παιδί ο πρώην της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Άλεξ Φρανζολίνι

Φωτογραφίες NDP

«Με έχουν απατήσει, καλό είναι να μην...»

Το πρωί της Παρασκευής 11/2 η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια προσχώρησε σε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή καθώς δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει απατηθεί από σύντροφό της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως η προδοσία είναι κάτι που την αγχώνει. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχουν απιστίες και απιστίες, σχέσεις με σχέσεις, δεν αντιδράς το ίδιο κάθε φορά.

Αναλόγως με το τι έχει συμβεί, αναλόγως την απιστία, αναλόγως την σχέση, αναλόγως πως νιώθω, είναι σχετικό δεν υπάρχει κανόνας. Καλό είναι να μην συμβαίνει. Μου έχει συμβεί να με απατήσουν...Σίγουρα είναι κάτι που σε σοκάρει».