Πιο ευτυχισμένη μαμά δε γίνεται - Οι ευχές της Ζέτας Δούκα για τη γιορτή της μικρής Θάλειας

Άκρως τρυφερές οι φωτογραφίες της ηθοποιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πιο ευτυχισμένη μαμά δε γίνεται - Οι ευχές της Ζέτας Δούκα για τη γιορτή της μικρής Θάλειας

Η Ζέτα Δούκα πέρα από μια πολύ επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μια πολύ αφοσιωμένη και τρυφερή μαμά, αφού η κόρη της Θάλεια είναι μια ''πηγή φωτός'' για τη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Με αφορμή τη γιορτή της κόρης της σήμερα 1/9 ανέβασε δυο φωτογραφίες για να ευχηθεί στη ''μούσα της μητρικής της ζωής'', όπως την αποκάλεσε στην ανάρτησή της.

Η ηθοποιός είναι σε περίοδο επαγγελματικού αναβρασμού, καθώς συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη», με τα γυρίσματα να έχουν ''πάρει φωτιά'' προκειμένου το σήριαλ να παιχτεί σύντομα στις οθόνες μας. Μάλιστα η Δούκα δεν δίστασε να κάνει και μια αλλαγή στα μαλλιά της για χάρη του ρόλου, ενώ η παραγωγή δεν την άφησε παραπονεμένη και της έδωσε και μια τηλεοπτική κόρη με την οποία πόζαραν μαζί.

Οι αναρτήσεις της Ζέτας Δούκα για τη γιορτή της μικρής Θάλειας

Οι ευχές της Ζέτας Δούκα στην κόρη της Θάλεια

Η τρυφερή φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με την κόρη της Θάλεια

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP /ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ZetaDouka instagram

Είχαν δώσει μαζί ένα δυνατό μήνυμα κατά της βίας

Η Ζέτα Δούκα όπως και άλλοι ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό έχει συγκλονίσει με την αποκάλυψη της για λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ζέτα Δούκα συχνά προβαίνει σε δηλώσεις που υποστηρίζουν πως πρέπει να απαλλαχτεί ο κόσμος από την βία και τα στερεότυπα. Ακόμη, στο πλευρό της Ζέτας είναι η συμπρωταγωνίστρια της στην τότε παράσταση Δώρα Χρυσικού.

Μια τέτοια δήλωση είχε κάνει και λίγες μέρες πριν την καταγγελία της. Στο πλευρό της είχε και τη μικρή της κόρη Θάλεια, στην οποία φροντίζει από τώρα που είναι σε μικρή ηλικία να περνάει σωστές ανθρώπινες αξίες.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της γράφοντας τα εξής:

«Δείξε μου τον δρόμο, να προσπαθήσω να τον κάνω καλύτερο για σένα...

Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για τα παιδιά μας. Τους οφείλουμε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς στερεότυπα και βία, με αλληλεγγύη, αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον! Ας το προσπαθήσουμε...»

ζέτα δούκα