Στα άκρα η κόντρα τους -Το εξώδικο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλέξη Κούγια

Αφορμή οι δηλώσεις του δικηγόρου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στα άκρα η κόντρα τους -Το εξώδικο του Σπύρου Μπιμπίλα  στον Αλέξη Κούγια

Από ότι φαίνεται οι τελευταίες δηλώσεις πριν λίγες μέρες του Αλέξη Κούγια, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Σπύρου Μπιμπίλα, και έτσι από την μεριά του γνωστού ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ, στάλθηκε εξώδικο στον δικηγόρο.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης 1/9, εξώδικη δήλωση απέστειλε μέσω των δικηγόρων του ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή δηλώσεις που ο γνωστός ποινικολόγος έχει κάνει κατά καιρούς για τον ίδιο σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Σπύρου Μπιμπίλα

Των Πληρεξουσίων Δικηγόρων του κ. Σπ. Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σ.Ε.Η., Έλλης Ρούσσου και Ιωάννη Απατσίδη Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις.

Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει. Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί.

Γι’ αυτό σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι Ιωάννης Απατσίδης – Έλλη Ρούσσου

Είχε αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά αν συνεχίσει έτσι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ένας κάνει δηλώσεις για τον άλλο, και έτσι μετά τη μήνυση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον γνωστό ποινικολόγο, και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day, την Παρασκευή 8/7 μετά τα νέα σχόλια του Αλέξη Κούγια προς το πρόσωπό του, απάντησε διαφορετικά από τις άλλες φορές, μιας και άφησε κάποιες αιχμές σχετικά με τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε τους δημοσιογράφους και όταν τέθηκε η ερώτηση για όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας ότι η υπόθεση Λιγνάδη είναι σκευωρία στην οποία εμπλέκεται και το ΣΕΗ, απάντησε: «Ο κ. Κούγιας αυθαιρέτως λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Αυθαιρετεί».

Σχετικά με το επώνυμό του το οποίο ο Αλέξης Κούγιας συνήθως το προφέρει λάθος, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το ξέρει και ο ίδιος ότι με προσβάλει και αναλόγως κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα έρθει η ώρα. Όταν θα έρθει η ώρα θα το μάθετε».