''Αναγκάστηκα να το ρίξω στα αντικαταθλιπτικά'' - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Ozzy Osbourne για το Πάρκινσον

Η βοήθεια της γυναίκας του ήταν καθοριστική

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αναγκάστηκα να το ρίξω στα αντικαταθλιπτικά'' - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Ozzy Osbourne για το Πάρκινσον

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Observer προχώρησε ο πασίγνωστος και εκκεντρικός τραγουδιστής της χέβι μέταλ, Όζι Όσμπορν αναφορικά με το Parkinson από το οποίο πάσχει τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν πολλές οι φορές που έφτασε στα όριά του, ωστόσο ήταν καθοριστική η συμβολή της ζωής του Σάρον, στην οποία χρωστάει τη ζωή του.

Ο Όσμπορν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το τραγούδι λόγω του Parkinson, όπως αντίστοιχα και ο Bruce Willis αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την υποκριτική μετά τη διάγνωσή του με αφασία, σοκάροντας τους θαυμαστές αλλά και την οικογένειά του.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ozzy Osborne - Πως συμβιώνεις με το Parkinson

Ο θρύλος της ροκ μίλησε για τα σωματικά συμπτώματα που εμφανίζει αλλά και για την κατάθλιψη που εμφάνισε όταν έγινε η διάγνωσή του.

«Νομίζεις ότι σηκώνεις τα πόδια σου, αλλά ουσιαστικά δεν κουνιέται τίποτα. Νιώθω σαν να περπατάω φροώντας μολυβένιες μπότες».

«Έφτασα σε ένα σημείο, πολύ χαμηλότερο από όσο ήθελα. Δεν έβρισκα τίποτα καλό. Οπότε, αναγκάστηκα να το ρίξω στα αντικαταθλιπτικά. Ευτυχώς, λειτουργούν καλά» πρόσθεσε.

Τα άτομα που τον στήριξαν στον «Γολογοθά» που ανεβαίνει ήταν η γυναίκα και η κόρη του. Τόνισε δε πως αν δεν είχε την αγαπημένη του Sharon δεν θα βρισκόταν σήμερα στη ζωή.

«Χωρίς τη Sharon, θα είχα φύγει. Καμιά φορά, έχουμε μερικές δυσκολίες, αλλά καταφέρνουμε και συνεχίζουμε» αποκάλυψε.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INSTAGRAM OZZYOSBOURNE

Aυτή είναι η σύζυγός του Sharon Osborne που στέκεται στο πλευρό του

Η Σάρον Όσμπορν(γεννημένη το 1952) είναι τηλεοπτική περσόνα, μουσική παραγωγός και συγγραφέας. Είναι παντρεμένη με τον θρύλο της μέταλ Όζι Όσμπορν, και έχουν κάνει μαζί και την παραγωγή The Osbournes(2002-2005), που προβλήθηκε στο MTV και έδειχνε την καθημερινότητά τους. Το κοινό τη γνώρισε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της ως κριτής στο X- Factor, αλλά και στο America' s got talent.

Έχει εκδώσει επίσης τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με την πρώτη να γίνεται best seller και να ανακηρύσσεται ως η καλύτερη γυναικεία αυτοβιογραφία.