«Το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου...» - Περνά στην "αντεπίθεση" ο Αλέξης Κούγιας

Η ανακοίνωση του γραφείου του στο εξώδικο του Σπύρου Μπιμπίλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου...» - Περνά στην

Δεν πέρασε ούτε μία ώρα σχεδόν από την γνωστοποίηση του εξωδίκου που απέστειλε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στον Αλέξη Κούγια, και ήρθε και από την άλλη πλευρά η απάντηση σε όσα ισχυρίζεται ο πρώτος. Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα αργότερα ο γνωστός ποινικολόγος απέστειλε και εκείνος δελτίο τύπου από το δικηγορικό του γραφείο στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Αλέξη Κούγια

"Εμείς οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια πληροφορηθήκαμε σήμερα το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου τύπου, με το οποίο δύο συνάδελφοί μας δικηγόροι αποδίδουν στον κ. Κούγια διάφορες παράνομες συμπεριφορές.

Είμαστε έκπληκτοι με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, γιατί δεν ενθυμούμεθα καμία παράνομη συμπεριφορά του κου Κούγια εις βάρος ουδενός εκ των δύο δικηγόρων, από τους οποίους η μια μας είναι παντελώς άγνωστη, αφού ουδεμία ομοδικία ή αντιδικία είχαμε μαζί της, ενώ όσον αφορά τον άλλο δικηγόρο, εκκρεμούν εις βάρος του εκ μέρους του κου Κούγια αιτήματα πειθαρχικής διώξεώς του, αλλά και προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για αναρτήσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κου Κούγια.

Όσον αφορά τον Σπύρο ΜΠΙΜΠΙΛΑ και το ΔΣ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και την ενέργεια τους στις εκλογές του σωματείου να συγκεντρώνουν υπογραφές εις βάρος του κου Κούγια κάτω από ένα πλήρως συκοφαντικό κείμενο, με αιτία την υπεράσπιση του κου Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη, της οποίας το αποτέλεσμα τούς καταστεναχώρησε και τους εξέθεσε, τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Λιγνάδης ετοιμάζουν μηνύσεις και αγωγές για οποιονδήποτε τούς συκοφάντησε, τις οποίες, λόγω του μεγάλου αριθμού των, τις επεξεργαζόμαστε και σύντομα θα κατατεθούν".

Περνά στην 'αντεπίθεση' ο Αλέξης Κούγιας

Η αναφορά του στο πρόβλημα υγείας του

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τον περίθαλψαν αλλά και όσους στάθηκαν στο πλάι του, ενώ ανέφερε και τις εκτιμήσεις των ειδικών για την περίπτωσή του.

Ο γνωστός ποινικολόγος μετά από κάποιες ανακρίβειες που δημοσιεύτηκαν για την υγεία του από διάφορα site αποκατέστησε την αλήθεια και ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες του. Εκείνος απέκρυψε σκόπιμα από τους οικείους του, αλλά και από το κοινό το θέμα καθώς ήθελε να μείνει προσηλωμένος στη δουλειά του ενώ προχώρησε σε επέμβαση που είχε πολύ θετική εξέλιξη.

Είπε λοιπόν στην εκπομπή του Mega:

«Ήταν κάτι που πέρασε και το αντιμετώπισα με τον τρόπο που έχω μάθει να αντιμετωπίζω οτιδήποτε κακό έχει συμβεί στη ζωή μου. Πάντοτε με αισιοδοξία και βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο. Κράτησα αυτήν την περιπέτεια υγείας μου επί μήνες μακριά από την οικογένειά μου και τους στενούς μου συνεργάτες και χαίρομαι ιδιαίτερα, που με τη βοήθεια εξαιρετικών γιατρών, είμαι όρθιος» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Το κυριότερο από όλα σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και μετά από αυτό το στάδιο της αναρρώσεως που θα περάσω για ακόμα λίγες μέρες, μου έχουν πει ότι θα πεθάνω με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Αυτό λιτά και περιεκτικά τα λέει όλα» έκλεισε.