Προχωράνε πυρετωδώς οι εργασίες - Πλάνα από το σπίτι της Βρισηίδας Ανδρώτου και του Σπύρου Μαρτίκα

Σε λίγο καιρό θα μένουν και επίσημα μαζί

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Προχωράνε πυρετωδώς οι εργασίες - Πλάνα από το σπίτι της Βρισηίδας Ανδρώτου και του Σπύρου Μαρτίκα

Αχώριστοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου συνεχίζουν να φτιάχνουν μοναδικές στιγμές μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο φαρμακοποιός μέσα από συνέντευξή του λίγο καιρό πριν.

Πλάνα από το σπίτι του Μαρτίκα και της Ανδριώτου

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, το καλοκαίρι τους το πέρασαν όλο σχεδόν μαζί, ωστόσο έπρεπε να επιστρέψουν στην Αθήνα για να επιβλέπουν τις κατασκευές στο νέο τους σπίτι, όπου έχει θα συγκατοικούν πια και επίσημα μαζί χωρίς τα πήγαινέλα στην Θεσσαλονίκη, όπου εκεί έμενε μόνιμα η ίδια.

Το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βρισηίδα ενημέρωσε το κοινό της για το που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι ετοιμασίες με μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Πλάνα από το σπίτι της Βρισηίδας Ανδρώτου και του Σπύρου Μαρτίκα

Πηγή φωτογραφίας : Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Mιλάνε ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας τους

Πρώτα συγκατοίκησαν, είδαν ο ένας τον άλλον στις πιο δύσκολες στιγμές του, και μετά βγήκαν πρώτο ραντεβού! Ίσως να ξεκίνησαν ανάποδα, αλλά μόνο καλό έκανε αυτό στη σχέση τους με τα μεταξύ τους στιγμιότυπα να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές (δείτε βίντεο από την Μύκονο με τα φιλιά τους). Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις... δηλώνουν full ερωτευμένοι και δεν κρύβονται, αντιθέτως μιλούν στο YOU γι' αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους μετά το Survivor, για την ερωτική επιθυμία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και για το μεγάλο βήμα που ετοιμάζουν από τον Σεπτέμβρη, τη μετακόμιση σε κοινή στέγη...

Το «σχέδιο Μαρτίκα» τελικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία... Μπορεί να μην κέρδισε το τελικό έπαθλο, αλλά κέρδισε κάτι πολύ σημαντικότερο, μία απ' τις λίγες γυναίκες στο παιχνίδι που αποκάλυψε τι κρυβόταν πίσω από τους λόγους του στα συμβούλια του νησιού. Μαζί ατενίζουν το μέλλον, συμπληρώνουν ο ένας τις προτάσεις του άλλου και πολλές διακόπτονται από φιλιά, νάζια και υποκοριστικά του στυλ «Αγάπη μου, ζωή μου».

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Σπύρος Μαρτίκας Βρισηίδα Ανδριώτου σχέση

Όταν πηγαίνατε στο Survivor περιμένατε ότι θα βρείτε έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κάνατε σχέση;

Βρισηίδα: Όχι, όταν μπήκα στο Survivor δεν σκεφτόμουν καθόλου το ερωτικό κομμάτι, αυτό προέκυψε στην πορεία. Παρόλα αυτά μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, όταν είδα πρώτη φορά τους «Μαχητές» είπα ότι είναι ο πιο ωραίος άντρας, αλλά μετά το έβγαλα από το μυαλό μου.

Σπύρος: Σε καμία περίπτωση δεν μου πέρασε απ' το μυαλό ότι θα μπορούσε να προκύψει κάποιο ειδύλλιο όσο ήμουν στους «Μαχητές». Προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου και να εγκλιματιστώ σε ένα παιχνίδι που με φόβιζε στην αρχή.

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο εκεί;

Σ: Η πείνα, με διέλυσε. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα σε ένταση και έπρεπε να το διαχειριστώ, γιατί μου «έφευγε» συνέχεια το μυαλό.

Β: Λόγω της δουλειάς μου είχα μάθει να τρώω μικρές μερίδες, οπότε τα πήγα καλά σε αυτό το κομμάτι, μετά τον τρίτο μήνα άρχισα να πεινάω σοβαρά. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν που δεν είχα επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους, να ζητήσω μία συμβουλή ή μια αγκαλιά τους.

Με ποια κίνηση «κέρδισε» ο ένας τον άλλον;

Σ: Η Βρισηίδα με εντυπωσίασε όταν ήρθε στους «Μπλε» και άρχισα να την γνωρίζω στην καλύβα. Η ατάκα που της είπα για να την καλωσορίσω ήταν «Σε βλέπω τόσο γλυκιά, αυθόρμητη και αθώα, εμείς οι δύο θα αγαπηθούμε πολύ», υπονοώντας βέβαια ότι θα συμπαθήσει ο ένας τον άλλον. Ήθελα να την προσέχω και έλεγα πως θα κάνω τα πάντα για να είναι ήρεμη και ικανοποιημένη. Δεν μου άρεσε όταν ξέφευγε.

Β: Αυτό που μου άρεσε στον Σπύρο ήταν πως βρισκόταν εκεί για όλους στην μπλε ομάδα, ενώ όλοι τον άφηναν μόνο του. Τους έστρωνε τα κρεβάτια, μαγείρευε και φρόντιζε τους πάντες. Μου άρεσε πολύ όταν άρχισε να με φροντίζει και να μου δείχνει ένα ενδιαφέρον που ήταν παραπάνω από φιλικό. Τότε άρχισα να τον βλέπω με άλλο μάτι και να τον προσέχω σαν άντρα, πέρα από συμπαίκτη.

Αλλάξατε γνώμη για κάτι, όταν γνωριστήκατε καλύτερα στην καλύβα;

Σ: Είναι επιπόλαιο και επιφανειακό να κρίνεις κάποιον αν δεν τον γνωρίζεις καλύτερα. Ήξερα ότι μπορεί στα αγωνίσματα να έβλεπα μία κακή της πλευρά και μία ένταση, δεν την είχα δει ήρεμη στην καθημερινότητα της καλύβας. Εκεί εκτίμησα ότι έκανε τα πάντα, μαγείρευε, έπλενε, μάζευε όλα τα ξύλα για όλη την ομάδα. Επίσης μου άρεσε ότι ήταν η πιο καθαρή παίκτρια, γιατί κι εγώ ήμουν απ' τους πιο καθαρούς (γελάει).

Β: Δεν είχα παρεξηγήσει κάτι στον Σπύρο, ίσα-ίσα είχα αποκαλύψει το «σχέδιο Μαρτίκα»: Κάθε εβδομάδα που ήταν υποψήφιος «μιλούσε» στους τηλεθεατές για να κρατηθεί στην επικαιρότητα και έψαχνε κάτι να σχολιάσει για να ασχοληθούν με αυτό. Όταν δεν έχαναν ασυλίες οι «Μπλε», δεν έλεγε τίποτα! Δεν τον είχα παρεξηγήσει όμως, μετά που τον έμαθα, κατάλαβα ότι είναι παίκτης με μυαλό.

Βρισηίδα, σου άρεσαν οι λόγοι που έβγαζε ο Σπύρος στα συμβούλια;

Β: Μου άρεσε πως όταν μιλούσε όλοι περίμεναν να δουν τι θα πει και πού θα καταλήξει. Αυτό που με εκνεύριζε ήταν ότι συχνά επαναλαμβανόταν... Αλλά μου άρεσε ότι είχε μυαλό. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θαυμάζω και δεν είναι έξυπνος.

Σ: Είναι πολύ σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπο που επιλέγεις στη ζωή σου, κι εγώ πραγματικά θαυμάζω τη Βρισηίδα για το μυαλό της, την παρουσία της, το ταμπεραμέντο της και τον χαρακτήρα της. Παρότι είναι μόλις 25 χρονών έχουμε άριστη επικοινωνία.

Πολλοί παίκτες έχουν πει ότι με την πείνα και τις κακουχίες δεν σου δημιουργείται ερωτική επιθυμία στο Survivor. Σε εσάς δημιουργήθηκε;

Σ: Ερωτική επιθυμία υπήρξε, δεν μπορώ να το κρύψω. Υπήρχαν στιγμές που απορώ κι εγώ πώς κρατιόμουν. Αλλά είχαμε κάνει συμφωνία, θέλαμε να το ζήσουμε στον έξω κόσμο, να βγούμε πρώτο ραντεβού, και μετά να γίνει ό,τι είναι να γίνει. Τελικά τηρήσαμε αυτή τη συμφωνία και οι δύο, ποτέ δεν προσπάθησε να παρασύρει ο ένας τον άλλον.

Β: Συμφωνώ. Αν δεν είχα ερωτική επιθυμία για τον Σπύρο, δεν θα μας έβγαιναν και κάποια φιλιά που προέκυψαν στο παιχνίδι, επειδή ήθελε ο ένας τον άλλον. Αυτό ξεκίνησε όταν δημιουργήθηκαν συναισθήματα, αλλά θέλαμε οτιδήποτε γίνει, να γίνει με όμορφο τρόπο, ρομαντικό. Αυτό κρατούσε και το ενδιαφέρον μας.

Σ: Αξίζει να σημειωθεί ότι καταφέραμε κάτι μοναδικό: Πρώτα συζήσαμε, γνωριστήκαμε στα χειρότερά μας, περάσαμε δύσκολα και μετά βγήκαμε πρώτο ραντεβού.

Συζητήσατε ποτέ για τη διαφορά ηλικίας που έχετε μεταξύ σας;

Σ: Μόνο για να διασκεδάσουμε. Είναι τόσο ώριμη που πραγματικά με εντυπωσιάζει.

Β: Εμένα μου αρέσει η διαφορά, πάντα κοιτούσα μεγαλύτερους άντρες. Μου αρέσει ότι έχουν μεγαλώσει με άλλες αρχές τους θεωρώ πιο gentlemen και ρομαντικούς. Κι εγώ μπορεί να είμαι 25 χρονών, αλλά έχω ζήσει πράγματα που με μεγάλωσαν πιο γρήγορα από την ηλικία μου. Μου αρέσει να είμαι γυναίκα, σύντροφος, μητέρα, όλο αυτό το παραδοσιακό κομμάτι. Ωστόσο ο Σπύρος είναι πιο τρελός από εμένα, έχει περισσότερη ενέργεια, αλλά βρίσκουμε τη χρυσή τομή. Η τρέλα που μας ενώνει είναι και αυτή που μας κάνει να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά ηλικίας.