Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας ο Τζώνη Καλημέρης

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας ο Τζώνη Καλημέρης

Είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης, και το όνομά του έχει συνδεθεί με πάρα πολλές επιτυχίες στον χώρο των media. O λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη (δείτε εδώ φωτογραφίες με την μικρή κορούλα του) ο οποίος πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον χώρο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγών Barking Well Media, το απόγευμα της Πέμπτης 1/9.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Τζώνη Καλημέρης

O Τζώνη Καλημέρης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των media με πολυετή προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Διοίκησης στην Barking Well Media.

Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

Επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας ο Τζώνη Καλημέρης

«Μπαμπά μου σε αγαπώ πολύ» - Το συγκινητικό βίντεο με την μικρή Ada

Την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο διανύουν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης καθώς πλέον είναι οι γονείς της μικρής Ada και απολαμβάνουν πλήρως την νέα τους καθημερινότητα, ενώ πριν μερικές μέρες έγινε και η βάφτισή της.

Μάλιστα, με αφορμή την χθεσινή Γιορτή του Πατέρα, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την μικρή και τον αγαπημένο της, στο οποίο βλέπουμε την Ada να μιλά με τον μπαμπά της και να του λέει «Μπαμπά μου σ΄αγαπώ πολύ. Όντως», «αι εγώ σε αγαπώ πολύ Έιντα μου» απαντά εκείνος.

«Είναι χαρά Θεού. Τα κοριτσάκια είναι πιο τρυφερά. Έφτασα εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού” και πρόσθεσε: "Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Λέμε ότι έκλεισε ένας κύκλος. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Είμαι οκ. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή σου, πάνω εκεί που είχες βάλει τελεία. Με αυτή την έννοια ανέφερα την ηλικία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης για την κόρη του στην εκπομπή «Πρωινό» πριν μερικούς μήνες.