«Βεβηλώσανε τον χώρο, κάνανε πλιάτσικο!» - Καρέ καρέ το βίντεο με την ληστεία στο κατάστημά της Κατσαφάδου

Όσα ανέφερε η επιχειρηματίας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Βεβηλώσανε τον χώρο, κάνανε πλιάτσικο!» - Καρέ καρέ το βίντεο με την ληστεία στο κατάστημά της Κατσαφάδου

Τίποτα δεν της χαρίστηκε και είναι ένα από τα ελάχιστα άτομα που πέτυχαν και με το παραπάνω ξεκινώντας μόνη της από το 0. Ο λόγος για την αξιαγάπητη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα και εισέβαλλαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι.

Η ίδια ανακάλυψε τη ζημιά το πρωί της Τετάρτης 30/8 και είδε πως της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο, και μιλάει στο στο Live News σε κατάσταση σοκ για όσα αντίκρiσε.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου απασφάλισε για την ληστεία

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά.

Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

«Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου»

Eίναι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, καθώς μέσα από την επικοινωνία της με τον κόσμο και τα δώρα που προσφέρει απλόχερα, έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε όποιον άνθρωπο αντιμετωπίζει δυσκολίες στη ζωή του, όπως άλλωστε έχει ζήσει και η ίδια και δεν το έχει κρύψει.

Σήμερα, δευτέρα 23/5, η επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μέσα σε αυτά βρέθηκε και η μητέρα της, με την οποία η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα και είχαν λάβει αποστάσεις. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο οι δυο τους αγκαλιάζονται.

«Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου…Σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου! Ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης μου με τη μητέρα μου! Μάθετε να συγχωρείτε όσους σας πλήγωσαν γιατί μια μέρα μπορεί να μην είναι δίπλα σας και να μην προλάβετε να τους πείτε όσα θα θέλατε… Σ´αγαπάω μαμά!

Με έκανες πολύ μικρή και δεν πρόλαβες να χαρείς την ανεμελιά σου! Εξάλλου δεν υπάρχει σχολείο για γονείς… Αν δεν ήσουν τόσο αυστηρή δε θα είχα καταφέρει τίποτα… Ουδέν κακόν αμιγές καλού!», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο.