Μας έκοψε την ανάσα με τον ερωτισμό της - Το βίντεο της Φουρέϊρα που θα γίνει σίγουρα viral

Πάντα ταλαντούχα και εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μας έκοψε την ανάσα με τον ερωτισμό της - Το βίντεο της Φουρέϊρα που θα γίνει σίγουρα viral

Η Ελένη Φουρέϊρα, παρότι οι φήμες την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, δεν δείχνει να απαντά, και συνεχίζει την ανοδική της πορεία προς την κορυφή, την οποία κακά τα ψέματα την έχει κατακτήσει προ πολλού. Την ώρα που απολαμβάνει μέρες ξεγνοιασιάς με τον καλό της Μποτία, έγινε γνωστό πως κυκλοφόρησε το αναμενόμενο βίντεο κλίπ της επιτυχίας της Aye!

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Φουρέϊρα

Το «Aya», που έχει γίνει χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο streams, μεταφέρεται στις οθόνες μας, και είναι μία ακόμη καλοκαιρινή της επιτυχία με τον Hawk, η οποία σίγουρα θα κατακτήσει την πρωτιά και στο Youtube!

Με εκφραστικά μάτια σαν της κόρης της - Αυτή είναι η μητέρα της

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα τα τελευταία χρόνια να έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο iconic περσόνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε και ποιοι άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό της στα πρώτα της βήματα.

Ο λόγος φυσικά για την οικογένειά της, που τη στηρίζει και τη φροντίζει. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της και στη μαμά της.

«Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και τον μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο 9χρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Τον θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους:

Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, ενώ την εποχή αυτή είναι πολύ έντονες οι φήμες που τη θέλουν να είναι και η ίδια έγκυος.

Πριν από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Ελένη Φουρέιρα είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία με τη μαμά της και τα λουλούδια που της πήγαν για την ημέρα.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία της τραγουδίστριας, μπορεί να μην έχει πολλές ομοιότητες με τη μαμά της, ωστόσο το βλέμμα τους είναι παρόμοιο.

Ελένη Φουρέιρα μαμά