«Να τολμάμε να κοιτάμε πάντα στα μάτια!» - Στιγμές συγκίνησης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Με αφορμή την ανάρτησή της στο Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να τολμάμε να κοιτάμε πάντα στα μάτια!» - Στιγμές συγκίνησης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά την ανάρτησή της πριν λίγο καιρό για ένα συμβάν που την ενόχλησε, αυτή τη φορά έκανε μία νέα με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, καθώς τώρα, τα λεγόμενά της αφορούσαν τον πατέρα της, πολιτικό Γιάννη Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση μνήμης που έγινε προς το πρόσωπό του για τα δέκα χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 31/8 στο θέατρο Ν. Ξυλούρης στα Ανώγεια, την επόμενη μέρα η ίδια θέλησε εμφανώς συγκινημένη να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τον πατέρα της.

Τα συγκινητικά λόγια της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Ήταν μια σπουδαία, ξεχωριστή βραδιά τιμής και μνήμης για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και την προσφορά του στην πατρίδα. Η παρουσία, ο λόγος, το ήθος του Κώστα Καραμανλή, έδωσε μια μοναδική αξία στην εκδήλωση. Γιατί με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη τους συνέδεαν στενοί δεσμοί φιλίας, εκτίμησης και αλληλοσεβασμού.

Μα πάνω από όλα τους συνέδεε ένας ακόμα ισχυρός δεσμός. Η βαθιά τους αγάπη για την πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Η ζωή του Ιωάννη Κεφαλογιάννη είχε πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και παρά τη μεγάλη πολιτική του διαδρομή, παρέμεινε ο γιατρός που νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο του.

Παρέμεινε, επίσης, αμετακίνητα, βαθιά δημοκράτης, αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες της παράταξης την οποία πίστευε και αγαπούσε. Γιατί ήταν απόλυτα βέβαιος, ότι αυτές οι αξίες, ήταν είναι και θα είναι πάντα η μόνη εγγύηση για την ανάπτυξη, τη δικαιοσύνη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου. Είναι οι ίδιες, διαχρονικές αξίες γύρω από τις οποίες συγκροτείται και το σύγχρονο όραμα της κεντροδεξιάς παράταξης.

Θα πρέπει λοιπόν, να στεκόμαστε διαρκώς στο ύψος των περιστάσεων. Να τολμάμε να κοιτάμε πάντα στα μάτια τον ελληνικό λαό. Προστατεύοντας πάνω από όλα, τους θεσμούς της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτικός.

Στιγμές συγκίνησης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Όλγα Κεφαλογιάννη

Η άγνωστη εξομολόγηση της

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/5 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μίνω Μάτσα (με τον οποίο είχε πρόσφατα επέτειο γάμου) και την καθημερινότητα με τα δίδυμα μωρά της.

«Το έχω πει πιν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί.

Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο», κατέληξε η γνωστή πολιτικός.